news

Augustin Lazar il umileste pe Mihai Gadea cu argumente imbatabile: „Nu e un rationament de persoana inteligenta”

Procurorul general Augustin Lazar a declarat ca afirmatia ca ar fi semnat o ordonanta de clasare a unui dosar care l-ar viza pe presedintele Klaus Iohannis este „ridicola” si sustine ca l-a cunoscut pe seful statului dupa ce s-a consumat toata procedura de numire.

Augustin Lazar a fost intrebat, intr-un interviu acordat Digi24, ce parere are despre afirmatia potrivit careia ar fi semnat o ordonanta de clasare a unui dosar care l-ar viza pe presedintele Klaus Iohannis. O campanie de denigrare in acest sens a fost lansata recent de Antena 3 si Mihai Gadea.

Lazar a explicat ca s-au primit 16 denunturi la Curtea de Apel Alba Iulia, iar solutiile dispuse au fost verificate de Inspectia Judiciara, fara a fi gasite aspecte nelegale.

„Ca eu am fost procuror general la Alba Iulia, pentru detractori, este o ocazie sa exploateze aceasta informatie si sa vina cu o explicatie, care zic eu este ridicola, ca presedintele nu da curs cererii de revocare ca eu sunt de la Alba Iulia si, mai probabil, am instrumentat acolo dosare. Nu e un rationament de persoana inteligenta”, a spus Lazar, citat de news.ro.

Acesta a explicat ca l-a cunoscut pe seful statului in ziua in care a fost numit in functie.

„Ce mai conteaza ca eu l-am cunoscut pe presedintele Iohannis sau domnia sa m-a cunoscut pe mine in ziua in care, dupa ce s-a consumat toata procedura de numire, m-a chemat la Cotroceni sa vada cine e Lazar Augustin.

Mi-a spus: ‘Astazi voi semna decretul de numire pentru ca am vazut dosarul, am vazut ca aveti o cariera, se pare ca stiti despre ce e vorba in Ministerul Public si sa va faceti datoria’ si a semnat decretul la ora 12:00. Ce mai conteaza faptul acesta?”, a mai spus procurorul general.

Acesta a afirmat ca ar vrea sa stie si el cum a ajuns ordonanta respectiva de clasare, semnata de un alt procuror, in dosarul sau de la Ministerul Justitiei si a reiterat ideea unei erori de grefa.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Mii de protestatari la un nou miting impotriva lui Viktor Orban. Peter Magyar, prima amenintare serioasa la adresa premierului Ungariei

Mii de maghiari au protestat impotriva premierului nationalist Viktor Orban, duminica, in cadrul unui miting…

3 ore ago

Televiziunea Al Jazeera, inchisa in Israel. Conducerea postului va apela la ajutorul organizatiilor si instantelor internationale

Furnizorii israelieni de televiziune prin satelit si cablu au suspendat televiziunea din Qatar, Al Jazeera.…

9 ore ago

Noile „linii rosii” ale NATO. Occidentul va trimite trupe in Ucraina daca Rusia ataca si Republica Moldova

NATO a stabilit cel putin doua "linii rosii" care ar putea duce la o interventie…

9 ore ago

Karl Nehammer vrea teste ADN pentru imigrantii care incearca sa-si reunifice familiile in Austria. Opozitia considera masura drept electorala si populista

Cancelarul austriac Karl Nehammer vrea efectuarea de teste ADN in cazul rudelor persoanelor care beneficiaza…

7 ore ago