Categories: news

BBC: „Asa ceva nu s-a mai vazut in tenis”. Ilie Nastase a intrerupt o partida internationala: „Esti urata si proasta” – Video

Ilie Nastase a fost evacuat de pe arena din Mamaia dupa ce s-a certat cu arbitrul de scaun si cu supervizorul partidei dintre Cirstea si Konta. Antrenorul echipei de Fed Cup a Romaniei a protestat dupa ce arbitrul meciului a avertizat echipa Romaniei. Ilie Nastase le-ar fi facut ”curve nenorocite” pe Kona si pe Keothavong. Meciul a fost suspendat pentru aproximativ 10 minute.

La iesire, Nastase a injurat-o si pe Eleanor Crooks, corespondentul Press Association Sport Tennis la FED Cup: „Esti urata si proasta”.

Nastase: „Esti urata si proasta, de ce ma filmezi pe mine?

Crooks: „Asta e meseria mea”

Nastase: „Tu n-ai nicio meserie, esti o proasta!”

Nastase a devenit apoi violent, lovind microfoanele cu mane si a fost oprit cu greu sa nu o bata pe jurnalista britanica. „Voi englezii credeti ca puteti sa faceti orice!”, a mai strigat fostul tenisman.

Meciul a fost intrerupt pentru limbaj ofensator, conform verdictului oficial. Reporterii GSP aflati la arena din Mamaia sustin ca Ilie Nastase a intrebat-o pe arbitra de scaun „What’s your fucking problem?” – „Care dracu’ e problema ta?” si i-a transmis ca „nu ma inveti tu pe mine tenis”.

Incercand sa ia apararea publicului roman, capitanul nejucator al Romaniei a mai spus: „Normal ca vorbesc, nu suntem la opera aici!”.

Mai mult decat atat, acesta le-a adresat injurii Johannei Konta si unei antrenoare britanice, carora li s-a adresat cu apelativul „you fucking bitch” (n.r. „c***a dracului”).

„Probabil suntem considerati o natiune mica, dar nu vom lasa capul plecat”, a fost reactia presedintelui FRT, George Cosac.

Johanna Konta a invins-o pe Sorana Cirstea cu 6-2, 6-3, sambata, la Tenis Club IDU din Mamaia, si a egalat scorul in meciul dintre echipele Romaniei si Marii Britanii, 1-1, in barajul pentru Grupa Mondiala II a Fed Cup.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Autoritatile isi solicita documentele si studiile geotehnice legate de situatia din Slanic, Prahova. Termen: 48 de ore

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Prahova a cerut Consiliului Judetean Prahova, Primariei Slanic, Societatii…

11 ore ago

Lovituri cu drone si rachete ale Hezbollah, in nordul Israelului. Pro-iranienii lanseaza zilnic atacuri pentru a sustine Hamas

Miscarea libaneza pro-iraniana Hezbollah a anuntat ca a vizat sambata, 27 aprilie, doua pozitii militare…

11 ore ago

O vedeta irakiana de pe TikTok a fost impuscata in fata casei sale din Bagdad

Un barbat pe o motocicleta a impuscat mortal un influencer cunoscut sub numele de Om…

11 ore ago

Printul, complotistii si potentialul puci: In Germania incepe procesul extremistilor care planuiau o lovitura de stat

Una dintre cele mai mari actiuni in justitie din istoria Germaniei urmeaza sa inceapa luni…

11 ore ago

Un jurnalist al Forbes Rusia, arestat pentru difuzarea de „informatii false”. Acesta a scris despre civilii ucisi in Bucea

Un jurnalist al editiei ruse a revistei Forbes, Serghei Mingazov, a fost arestat sub acuzatii…

11 ore ago