news

Boala ciudata a lui Tudorel Toader se agraveaza. Un nou mesaj straniu, de aceasta data adresat lui Iohannis: „Nu vor sa inteleaga”

Dupa o ora de la publicarea unui mesaj pe Facebook, la finalul caruia spunea ca il va sterge, Tudorel Toader a scris un nou mesaj, cu bataie catre Klaus Iohannis, despre care spune ca il va sterge si pe acesta.

UPDATE Tudorel Toader a publicat inca un mesaj similar

„Raspuns pentru cei ce nu vor sa inteleaga: Un membru titular al Comisiei de la Venetia nu poate sa vorbeasca in numele Guvernului din care, eventual face parte – in caz contrar, ar participa intr-o dubla calitate !

PS: mesajul va fi sters peste o ora !”, a scris din nou Tudorel Toader pe Facebook.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a publicat, luni, un mesaj straniu pe Facebook. „Mesajul va fi sters peste o ora”, a scris ministrul, fara sa ofere alte explicatii.

„Raspuns pentru cei ce nu vor sa inteleaga: Comisa de la Venetia nu a luat in discutie modificarile survenite prin OUG pentru modificarea legilor justitiei. Un astfel de aviz ar urma sa fie adoptat la plenara din decembrie 2018 !

PS: mesajul va fi sters peste o ora !”, a scris Tudorel Toader pe Facebook.

De asemenea, Toader a anuntat luni ca intra in concediu pentru patru zile: luni, marti, joi si vineri.

Presedintele Klaus Iohannis „condamna ferm comportamentul iresponsabil” al ministrului Justitiei, Tudorel Toader, precizand ca acesta „si-a compromis definitiv credibilitatea, motiv intemeiat pentru a-si prezenta demisia din functie”.

„Presedintele Klaus Iohannis condamna ferm comportamentul iresponsabil al Ministrului Justitiei, care, sub pretextul implementarii recomandarilor Comisiei de la Venetia in cuprinsul Ordonantei de Urgenta 92/2018, a inclus prevederi fara nicio legatura cu acestea, ba chiar contrare lor, de natura sa sporeasca ingrijorarea partenerilor europeni”, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale, emis vineri.

Totodata, seful statului mentioneaza ca acesta este un nou episod dintr-un lung sir de decizii controversate luate de acest ministru in timpul mandatului sau.

„In acest mod, Ministrul Justitiei si-a compromis definitiv credibilitatea, motiv intemeiat pentru a-si prezenta demisia din functie”, se mai arata in comunicat.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Cum se castiga contracte de peste 1 milion euro cu primaria lui Piedone. Denumirea firmei norocoase contine numele nepotului lui Piedone

Intr-o plangere adresata DNA de catre un fost director din Primaria Sectorului 5, aflata in…

11 ore ago

Oficial american: Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger care gazduia trupe americane. Fortele celor doua tari folosesc hangare separate

Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger, care gazduieste trupe americane, a declarat…

11 ore ago

INTERVIU Paul Constantin, bucatar: „Tinerii care mananca astazi fast-food vor ajunge sa aprecieze ciorbele si tocanitele, cand se vor aseza la casa lor”

Paul Constantin este una dintre cele mai volubile si mai indragite prezente mediatice din peisajul…

14 ore ago

Au revenit ploile abundente la Dubai. Mai multe zboruri au fost anulate, iar scolile si birourile au fost inchise

Mai multe zboruri ale companiei Emirates au fost anulate sau au avut intarzieri, joi, pe…

11 ore ago

Pregatiri pentru Jocurile Olimpice: Parisul inaugureaza un bazin masiv de stocare a apei pentru a curata raul Sena

Oficialii francezi au inaugurat, joi, un bazin imens de stocare a apei menit sa ajute…

11 ore ago