politica

BREAKING Clotilde Armand, trimisa in judecata chiar in ziua in care si-a depus candidatura. Acuzatiile procurorilor si reactia primarului Sectorului 1

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a fost trimisa joi in judecata de procurori, la putin timp dupa ce si-a depus candidatura pentru un nou mandat.

UPDATE 1 „Sunt dosare facute fake, facute la comanda in campanie. Sunt politicieni corupti si sunt presiuni asupra unor persoane care vor sa faca bine”, a declarat Catalin Drula la sediul BEC.

UPDATE 2 „In urma cu cateva ore mi-am anuntat candidatura pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 1 si mi-am depus la Biroul Electoral candidatura. I-am transmis lui Ciolacu ca Alianta Dreapta Unita o sa-l trimita inapoi la covrigaria lui. La 2 ore dupa am aflat de la televizor ca am fost trimisa in judecata pentru ca am implementat un program anticoruptie in administratia locala.

Un caz penibil, deschis la plangerea lui Dan Tudorache, cu acuzatii ridicole, in care au inventat un prejudiciu de 3.000 euro. Un dosar in care Marcel Ciolacu a schimbat 4 procurori pana a gasit unul din provincie pe care l-a avansat sa ma ancheteze, ca sa nu mai zic actualul premier ataca independenta Justitiei la fiecare aparitie publica, iar Alina Gorghiu a ajuns unealta PSD in demolarea Justitiei. Abia asteptam ca intregul dosar sa ajunga in instanta sa demontez toata aceasta facatura”, a reactionat Clotilde Armand.

Armand este acuzata de „folosirea functiei pentru favorizarea unor persoane”. Procurorii sustin ca primarul Armand a emis patru dispozitii „care au produs foloase materiale pentru sine”.

Citeste si: Clotilde Armand si-a depus candidatura cu un mesaj ofensiv: „Marcele, priveste-ne cu atentie. Noi suntem cei care te vor trimite inapoi la covrigarie”

Comunicatul Parchetului

„Procurori din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti au finalizat urmarirea penala si au dispus trimiterea in judecata a inculpatei Armand Clotilde – Marie – Brigitte, Primarul Sectorului 1 Bucuresti, pentru comiterea infractiunii de folosirea functiei pentru favorizarea unor persoane, prevazuta de art. 301 alin. (1) Cod Penal.

Din materialul probator administrat in cauza a rezultat ca in perioada mai 2022 – august 2022, in calitate de Primar al Sectorului 1 din Municipiul Bucuresti, fiind in exercitarea atributiilor de serviciu, ca urmare a emiterii Dispozitiei nr. 715/18.02.2022 prin care s-a desemnat manager al proiectului ”Imbunatatirea capacitatii administrative locale privind dezvoltarea, implementarea si promovarea masurilor anticoruptie”, cod proiect MySMIS 152134, cod SIPOCA 1151, in baza unei rezolutii infractionale unice, inculpata Armand Clotilde – Marie – Brigitte a emis patru dispozitii care au produs foloase materiale pentru sine, beneficiind de majorari ale indemnizatiilor lunare in suma de totala de 18.720 lei (venituri brute), dupa cum urmeaza:

1. In data de 06.05.2022 a emis Dispozitia nr. 1708/06.05.2022 prin care, pentru timpul lucrat in luna aprilie 2022 in cadrul echipei de management a proiectului cod MySMIS 152134, cod SIPOCA 1151, si-a majorat indemnizatia lunara aferenta lunii aprilie 2022 cu suma de 3.744 lei, din care a incasat suma de 2.191 lei in contul personal, diferenta de 1.533 lei reprezentand impozite si contributii, fiind retinuta si transferata de angajator la bugetul de stat.

2. In data de 07.06.2022 a emis Decizia nr. 2156/07.06.2022 prin care, pentru timpul lucrat in luna mai 2022 in cadrul echipei de management a proiectului cod MySMIS 152134, cod SIPOCA 1151, si-a majorat indemnizatia lunara aferenta lunii mai 2022 cu suma de 5.616 lei, din care a incasat suma de 3.285 lei in contul personal, diferenta de 2.331 lei reprezentand impozite si contributii, fiind retinuta si transferata de angajator la bugetul de stat.

3. In data de 05.07.2022 a emis Dispozitia nr. 2517/05.07.2022 prin care, pentru timpul lucrat in luna iunie 2022 in cadrul echipei de management a proiectului cod MySMIS 152134, cod SIPOCA 1151, si-a majorat indemnizatia lunara aferenta lunii iunie 2022 cu suma de 3.744 lei, din care a incasat suma de 2.191 lei in contul personal, diferenta de 1.533lei reprezentand impozite si contributii, fiind retinuta si transferata de angajator la bugetul de stat.

4. In data de 01.08.2022 a emis Dispozitia nr. 2853/01.08.2022 prin care, pentru timpul lucrat in luna iulie 2022 in cadrul echipei de management a proiectului cod MySMIS 152134, cod SIPOCA 1151, si-a majorat indemnizatia lunara aferenta lunii iulie 2022 cu suma de 5.616 lei, din care a incasat suma de 3.285 lei in contul personal, diferenta de 2.331 lei reprezentand impozite si contributii, fiind retinuta si transferata de angajator la bugetul de stat”.

Clotilde Armand si-a depus, joi, candidatura pentru un un nou mandat la Primaria Sectorului 1. Ea a avut un mesaj ofensiv la adresa liderilor PNL si PSD.

„Am un mesaj pentru Marcel Ciolacu: Marcele, priveste-ne cu atentie. Noi suntem cei care te vor trimite inapoi la covrigarie. Te astept aici in Sectorul 1. Stau neclintita in fata linsajelor PNL-PSD platite din bani publici si in fata mizeriilor facute de voi impotriva locuitorilor din Sectorul 1.

Puteti sa va comasati, puteti sa va legati cu lanturi, puteti sa-l puneti candidat si pe Klaus Iohannis la Sectorul 1 ca de furat primaria asta nu va mai dam voie. Suntem uniti cu totii sa luptam cu voi si grupurile de interese din jurul vostru, cu institutiile statului pe care le folositi in scop electoral impotriva celor care inca mai cred ca tara asta nu sunteti voi cu combinatorii vostri”, a declarat Clotilde Armand.

„Am schimbat in profunzime modul de gestionare al banului public. Vom avea majoritatea in Consiliul Local. Obiectivele noastre sunt reconstruirea si dezvoltarea pe baze corecte a Sectorului 1 precum si cresterea substantiala a standardului de viata al comunitatii locale.

Eu nu negociez cu mafia sau cu sustinatorii acesteia, pentru ca am promis toleranta zero fata de orice incalcare a legii si ma tin de cuvant.

Gastile lui Andrei Chiliman si Dan Tudorache se agita sa puna din nou mana pe sector pentru mai multe spagi si diamante. Nu-i vom lasa”, a subliniat Armand.

La eveniment au participat presedintele USR, Catalin Drula, presedintele USR Bucuresti, Vlad Voiculescu, parlamentari si primari USR, precum si presedintele PMP, Eugen Tomac, si Forta Dreptei, Ludovic Orban.

Urmareste-ne si pe:
Bogdan Constantinescu

Share
Published by
Bogdan Constantinescu

Recent Posts

Agentia ONU pentru alimentatie avertizeaza: „Foametea este veritabila in nordul fasiei Gaza”

In nordul Fasiei Gaza este o „veritabila foamete", care progreseaza catre sudul teritoriului palestinian, a…

4 ore ago

Armata germana s-a deconectat de la un serviciu on-line care i-a provocat o serie de brese de securitate. Si conexiunile cancelarului german Olaf Scholz ar putea fi compromise

Bundeswehr, fortele armate germane, au deconectat de la internet o conexiune la serviciul de videoconferinte…

5 ore ago

Sadiq Khan obtine al treilea mandat de primar al Londrei, dupa un „vot istoric.” 2,4 milioane de londonezi s-au prezentat la urne

Laburistul Sadiq Khan a obtinut un al treilea mandat, succesiv, de primar al Londrei, dupa…

7 ore ago

Studentii de la Trinity College din Dublin si de la Universitatea Lausanne au ocupat campusurile pentru a protesta fata de razboiul din Gaza

Studentii de la Trinity College din Dublin si de la Universitatea Lausanne din Elvetia au…

8 ore ago

Aproape 10.000 de locuitori de pe insula indoneziana Ruang vor fi relocati definitiv dupa eruptiile vulcanice

Aproape 10.000 de locuitori ai insulei indoneziene Ruang vor fi relocati definitiv dupa ce o…

8 ore ago

Oficial israelian: Nu am fost de acord sa punem capat razboiului si nici nu ii vom lasa pe mediatori sa garanteze incheierea razboiului

In a doua declaratie din ultimele ore, un oficial israelian a negat din nou informatiile…

8 ore ago