news

Bucurestiul a intrat in scenariul rosu. Incidenta a trecut de 3 cazuri la mia de locuitori

Incidenta COVID-19 in Bucuresti a trecut, miercuri, de 3 cazuri la mia de locuitori, ceea ce inseamna intrarea in scenariul rosu.

Rata de incidenta COVID-19 calculata la 14 zile pentru Bucuresti este, miercuri, de 3,32 cazuri la mia de locuitori, in crestere fata de ziua precedenta, cand s-a inregistrat o valoare de 2,97 la mia de locuitori, potrivit Directiei de Sanatate Publica.

Capitala s-a aflat, ultima data, la o incidenta peste 3 cazuri la mia de locuitori pe 23 noiembrie, cand se inregistra un nivel de 3,04.

De la acea data si pana pe 24 decembrie, incidenta COVID-19 a inregistrat valori scazute de pana la 0,61 cazuri la mia de locuitori, care s-au mentinut pana dupa Anul Nou, cand a inceput sa creasca din nou.

Cea mai mare rata de infectare cu SARS-CoV-2 in Capitala a fost atinsa pe 22 octombrie – 16,54 cazuri la mia de locuitori.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Cehia si Estonia anunta ca boicoteaza inaugurarea noului mandat al lui Putin: „Este de neconceput sa participam”. S-au alaturat inca patru state acestui demers

Cehia si Estonia au confirmat ca reprezentantii lor nu vor participa la asa-numita inaugurare a…

48 de minute ago

Televiziunea Al Jazeera, inchisa in Israel. Conducerea postului va apela la ajutorul organizatiilor si instantelor internationale

Furnizorii israelieni de televiziune prin satelit si cablu au suspendat televiziunea din Qatar, Al Jazeera.…

5 ore ago

Noile „linii rosii” ale NATO. Occidentul va trimite trupe in Ucraina daca Rusia ataca si Republica Moldova

NATO a stabilit cel putin doua "linii rosii" care ar putea duce la o interventie…

5 ore ago

Karl Nehammer vrea teste ADN pentru imigrantii care incearca sa-si reunifice familiile in Austria. Opozitia considera masura drept electorala si populista

Cancelarul austriac Karl Nehammer vrea efectuarea de teste ADN in cazul rudelor persoanelor care beneficiaza…

2 ore ago