politica

Cascadorii rasului. Furioasa, Firea anunta ca Dancila va renaste ca Pasarea Phoenix

Gabriela Firea are o postare, pe Facebook, plina de frustrare dupa ce Ludovic Orban a reusit sa isi treaca guvernul de Parlament. 

Ea a preluat un citat despre tradare din Marin Preda si a postat mai multe hasgtaguri, printre care se afla si unul ce anunta o renastere a PSD si a Vioricai Dancila precum Pasarea Phoenix.

„#ZiuaDecontului #CineRadeLaUrma #RadeLaUrna #CaPasareaPhoenix”, a scris Firea.

Premierul Ludovic Orban, presedintele Klaus Iohannis si membrii Cabinetul au ajuns, luni seara, la Palatul Victoria, dupa ceremonia de depunere a juramantului investitura.

Guvernul Ludovic Orban a fost investit in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului cu un numar de 240 de voturi.

La prima reuniune guvernamentala sunt prezenti, alaturi de prim-ministrul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan toti cei 16 ministri din Guvernul nou instalat: ministrul Finantelor Publice – Vasile-Florin Citu, ministrul Afacerilor Interne – Marcel Ion Vela, ministrul Afacerilor Externe – Bogdan-Lucian Aurescu, ministrul Justitiei – Marian Catalin Predoiu, ministrul Apararii Nationale – Ionel Nicolae Ciuca, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri – Virgil-Daniel Popescu, ministrul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor – Lucian Nicolae Bode, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale – Nechita-Adrian Oros, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor – Costel Alexe, ministrul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei – Ion Stefan, ministrul Fondurilor Europene – Ioan Marcel Bolos, ministrul Sanatatii – Victor Sebastian Costache, ministrul Educatiei si Cercetarii – Cristina Monica Anisie, ministrul Culturii – Bogdan Gheorghiu, ministrul Tineretului si Sportului – Marian Ionut Stroe, ministrul Muncii si Protectiei Sociale – Victoria Violeta Alexandru.

Luni seara la Palatul Victoria va avea loc o sedinta informala de Guvern, dupa cum a anuntat la finalul votului de investitura din Parlament noul sef al Executivului, Ludovic Orban.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Agentia ONU pentru alimentatie avertizeaza: „Foametea este veritabila in nordul fasiei Gaza”

In nordul Fasiei Gaza este o „veritabila foamete", care progreseaza catre sudul teritoriului palestinian, a…

9 ore ago

Armata germana s-a deconectat de la un serviciu on-line care i-a provocat o serie de brese de securitate. Si conexiunile cancelarului german Olaf Scholz ar putea fi compromise

Bundeswehr, fortele armate germane, au deconectat de la internet o conexiune la serviciul de videoconferinte…

9 ore ago

Sadiq Khan obtine al treilea mandat de primar al Londrei, dupa un „vot istoric.” 2,4 milioane de londonezi s-au prezentat la urne

Laburistul Sadiq Khan a obtinut un al treilea mandat, succesiv, de primar al Londrei, dupa…

11 ore ago

Studentii de la Trinity College din Dublin si de la Universitatea Lausanne au ocupat campusurile pentru a protesta fata de razboiul din Gaza

Studentii de la Trinity College din Dublin si de la Universitatea Lausanne din Elvetia au…

12 ore ago

Aproape 10.000 de locuitori de pe insula indoneziana Ruang vor fi relocati definitiv dupa eruptiile vulcanice

Aproape 10.000 de locuitori ai insulei indoneziene Ruang vor fi relocati definitiv dupa ce o…

12 ore ago

Oficial israelian: Nu am fost de acord sa punem capat razboiului si nici nu ii vom lasa pe mediatori sa garanteze incheierea razboiului

In a doua declaratie din ultimele ore, un oficial israelian a negat din nou informatiile…

12 ore ago