politica

Ce nu s-a vazut la A3 si RTV. Activista PSD Codruta Cerva a imbrancit si injurat un ambulantier la Foisor: „Fir-ati ai dracu’ cu salvarea voastra sa fiti, criminalii dracu care sunteti!” – Video

Apar noi scene revoltatoare care au fost filmate in noaptea de vineri in fata Spitalului Foisor. Activista PSD Codruta Cerva a imbrancit un ambulantier si l-a injurat apoi, zbierand: „Fir-ati ai dracu’ cu salvarea voastra sa fiti, criminalii dracu care sunteti!”.

Codruta Cerva, intens promovata de Romania TV, aproape se urcase pe o targa si ii bagase telefonul in fata unei paciente pentru a o filma. „Sunteti operata, de ce v-ati operat?”, o intreba insistent Cerva.

Ambulantierul care manevra targa a atins-o pe Cerva, moment in care activista PSD a reactionat isteric, imbrancindu-l si injurandu-l pe acesta: „Bai, asta! Bai, asta! Fir-ati ai dracu’ cu salvarea voastra sa fiti, criminalii dracu care sunteti!”.

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a precizat sambata seara ca deja au fost internati la Spitalul Foisor 7 pacienti cu COVID-19 la ATI, iar transferul bolnavilor va continua la interval de aproximativ 60 – 90 minute.

Totodata, in paralel, au sosit la Spitalul Foisor de la unitatile de primiri urgente si pacienti care au nevoie doar de oxigen pe sectie obisnuita, a spus Arafat.

Activista PSD Codruta Cerva si negationistul Pompiliu Diplan au provocat scandal, vineri noapte, in fata Spitalul de Ortopedie „Foisor” din Capitala dupa ce Raed Arafat a decis ca pacientii sa fie transferati la alte spitale. „Foisor” devine spital COVID.

Codruta Cerva a venit in fata spitalului si a inceput sa tipe in fata jandarmilor: „De ce ascultati ordinele lui Arafat? De ce va bateti joc de romani?”.

Jandarmii i-au cerut sa faca loc si sa elibereze intrarea in spital.  „Nu ne dam la o parte, vrem sa stim de ce au fost scosi din spitale”, a zbierat Cerva.

Ea a continuat apoi sa tipe si sa planga in fata spitalului, in timp ce era filmata de Romania TV. „Noaptea, ca hotii, sunt scosi oameni cu durere din spital”, a declarat apoi Cerva la RTV.

De altfel, Cerva are o relatie foarte apropiata cu Romania TV, ea stand mai tot timpul alaturi de trimisul acestui post TV.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Firea, iar la Antena 3: „Si eu am fost olimpica la romana, dar nu m-am laudat cu asta”

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a sustinut duminica seara, la Antena 3, ca…

8 ore ago

O unitate de veterani ucraineni, de peste 60 de ani, in lupta cu rusii. „Lupii Stepei” nu primesc nici munitie si nici salarii din partea armatei

Unitatea de artilerie mobila a lui Oleksandr Taran nu face parte din trupele armatei  ucrainene,…

8 ore ago

Paul de Romania, prins in Malta. El are de ispasit o pedeapsa de 3 ani si patru luni de inchisoare

In urma cooperarii politienesti dintre Politia Romana si Politia din Malta, potrivit unor surse judiciare,…

10 ore ago

Piedone il ia peste picior pe „prietenul” Ciolacu: „Salivezi ca pisica la sunca, vad c-ai mai albit in ultima luna! Stresat? Esti bine?”

Candidatul PUSL la Primaria Capitalei Cristian Popescu Piedone i-a transmis duminica lui Marcel Ciolacu ca…

8 ore ago

„Cancel culture“ – editia 1947-1948. Cum a fost distrusa Academia Romana si au fost „anulati“ Tudor Arghezi, Traian Vuia, Lucian Blaga si Radulescu-Motru

In numarul din 5 ianuarie 1947, ziarul „Scanteia“ incepea o brusca si furibunda campanie impotriva…

17 ore ago