news

„Cerva si Oana Lovin au fost batute”. Covidiotii s-au batut intre ei, Romania TV da vina pe #Rezist – Video

O noua emisiune halucinanta la Romania TV. Dupa ce Codruta Cerva, militanta „anti-botnita” a fost agresata de alti manifestanti „anti-botnita” in Piata Victoriei, Romania TV a dat vina pe „rezistenti”.

Totul a pornit de la faptul ca organizatorul manifestatiei de duminica seara, Pompiliu Diplan, a enumerat si Romania TV printre posturile care „manipuleaza si dezinformeaza” in legatura cu pandemia. Codruta Cerva, invitata permanenta la acest post, a dorit sa-i smulga microfonul pentru a lua apararea RTV. Dupa ce a strigat „Rusine”, Cerva a fost agresata de un admirator al lui Diplan.

„Eu intotdeauna am promovat la RTV protestele, am fost pro-proteste. In schimb am auzit de pe scena, domnul Diplan, organizatorul acestui protest a spus ‘Rusine, televiziunilor’, le-a enumerat pe toate, inclusiv Romania TV. Singurul post care ne-a promovat a fost Romania TV, adica nu inteleg de ce sa dai intr-o televiziune care te promoveaza si este alaturi de tine. Am vrut sa iau microfonul, nu a vurt sa-mi dea microfonul, tinea foarte strans de microfon, dupa care mi-a zis ‘Codruta Cerva, sa vina jandarmeria’. Eu decat atat le-am spus: ‘Rusine sa va fie, o televeziune care ne sustine si care este alaturi de noi, practic dati in aceasta televiziune’. Nu e corect si asa de-abia sunt protestele slabute”, s-a plans Codruta Cerva apoi la Romania TV.

Reporterul RTV prezent in piata a spus ca si el a fost atacat.

„Unul din protestatari a vrut sa imi dea un pumn in fata. Nu a reusit, dar m-a impins si am cazut pe jos. Jandarmeria a intervenit, dar incidentul era deja consumat. Un barbat cu o ranga avea o ura vizibila fata de presa. Codruta Cerva a fost lovita la picior”, a declarat reporterul RTV Rafaelo Varga.

Romania TV a sustinut apoi ca de vina ar fi de fapt „rezistentii”, manifestantii pro-justitie

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Cum se castiga contracte de peste 1 milion euro cu primaria lui Piedone. Denumirea firmei norocoase contine numele nepotului lui Piedone

Intr-o plangere adresata DNA de catre un fost director din Primaria Sectorului 5, aflata in…

5 ore ago

Oficial american: Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger care gazduia trupe americane. Fortele celor doua tari folosesc hangare separate

Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger, care gazduieste trupe americane, a declarat…

5 ore ago

INTERVIU Paul Constantin, bucatar: „Tinerii care mananca astazi fast-food vor ajunge sa aprecieze ciorbele si tocanitele, cand se vor aseza la casa lor”

Paul Constantin este una dintre cele mai volubile si mai indragite prezente mediatice din peisajul…

9 ore ago

Au revenit ploile abundente la Dubai. Mai multe zboruri au fost anulate, iar scolile si birourile au fost inchise

Mai multe zboruri ale companiei Emirates au fost anulate sau au avut intarzieri, joi, pe…

5 ore ago

Pregatiri pentru Jocurile Olimpice: Parisul inaugureaza un bazin masiv de stocare a apei pentru a curata raul Sena

Oficialii francezi au inaugurat, joi, un bazin imens de stocare a apei menit sa ajute…

5 ore ago