politica

Ciolacu, 30 de minute de atacuri fara pauza la adresa lui Nicusor Dan la RTV: „Il vedeti pe Nicusor Dan in stare sa contruiasca in Romania? Eu il respect pe Cristian Piedone”

Premierul PSD Marcel Ciolacu l-a atacat timp de 30 de minute, fara pauza, pe un ton extrem de agresiv pe Nicusor Dan, miercuri seara, la Romania TV. Ciolacu a vorbit despre guvernare doar 5 minute din interviul de 45 de minute acordat lui Victor Ciutacu.

Iata principalele declaratii ale lui Ciolacu:

Gabriela Firea va castiga alegerile, cu candidatura domnului Piedone, fara candidatura domnului Piedone.

PSD nu putea fi un arbitru intre Nicusor Dan si Piedone. Spre acest lucru ne indreptam cu candidatura dr Cirstoiu, sa vedem daca castiga Nicusor Dan sau Piedone. Nu ma pot acoperi de ridicol si sa continui un astfel de demers, cum cred ca nici domnul doctor Cirstoiu nu mai dorea sa continue acest demers dupa reactiile care au fost

Am mai constatat ca de cand a inceput aceasta precampanie nu mai vorbeste nimeni de doamna Clotilde, de problemele ei penale, de faptul ca e mizerie, ca a distrus un sector, ca are cea mai mare suma primita din toate sectoarele. Nu are nicio performanta, nu face nimic.

Nicusor Dan a iesit in aceasta precampanie cu doua lucruri fantastice. Cu 10 locuri de joaca si cu 25 de barcute pe Herastrau. Astea sunt proiectele finalizate de Nicusor Dan. Nimeni nu mai vorbeste nici de latura penala a lui Clotilde, de incapacitatea lui Nicusor de a avea o discutie cu Guvernul, cu ministrii, cu ceilalti primari de sector. Nu am vazut o sedinta, sa stea toata lumea la masa. Zero fonduri europene are Nicusor. Am constatat acest lucru.

Eu nu cer retragerea domnului Piedone. Nu am acest drept. Am stat de vorba cu Daniel Baluta, cu domnul Negoita, am stat de vorba cu candidati, Bucurestiul are nevoie de un proiect administrativ mai amplu.

Nimeni nu mai vorbeste de incapacitatea lui Nicusor de a aveea o discutie cu Guvernul Romanei, cu ceilalti primari de sector. Conduci Capitala Romaniei, administratia nu are culoare politica. Zero fonduri europene are Nicusor Dan.

Eu il respect pe Cristian Piedone pentru cum a castigat aceasta perioada. Gabriela Firea va castiga si cu Piedone si fara Piedone.

Nu se castiga campaniile in sufragerie. S-au dus acele vremuri. Bucurestenii vor decide. Doamna Firea isi va face oferta pentru Bucuresti. Am vazut ca Daniel Baluta doreste sa fie seful de campanie al doamnei Firea.

Bucurestenii nu mai asteapta sa ne injuram intre noi, martieni. Nu mai au timp de galceava, de politicieni care se scuza, nu mai au timp de lenesi.

Ce lumina a dat Nicusor Dan? Il vedeti pe Nicusor Dan in stare sa contruiasca in Romania?

Eu ii multumesc Gabrielei Firea. Mi-a spus, sa luam deciziile cum e mai bine pentru PSD. I-am spus, Gabi, stii ce am vrea sa-ti spun dar mi-e rusine.

Doamna Firea e perseveranta, va veni cu proiecte. PSD avea 34 la suta, Gabriela Firea are 90% din voturile partidului.

Ce a facut Nicusor cu fondurile europene? Gabriela Firea a depus proiecte si a castigat aproape un miliard. Domnul Baluta, am aflat astazi, are Sectorul 4 pe locul 1 la fondurile europene. 1,5 miliarde de euro un sector. Daca iese cu Sorin Grindeanu cu metroul sunt inca 2,5 miliarde de euro. Eu, daca as fi Daniel Baluta, n-as pleca de la Sectorul 4. Il ia lumea pe strada in brate. Veniti cu mine sa vedeti? Il respecta toata lumea, a revolutionat acel sector

Cand l-ati vazut ultima data pe Nicusor Dan intr-o conferinta de presa?

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Anunt surpriza al Ucrainei, primele avioane F-16 sosesc imediat dupa Paste. Avioanele vin din Danemarca, Olanda, Norvegia si Belgia

Ucraina va incepe sa opereze cu avioane F-16 dupa Pastele ortodox din 5 mai, a…

9 ore ago

Revolta pe marginea unei afaceri urat mirositoare, in Tara Fagarasului. „Facem o Rosie Montana la Ucea, daca nu intelegeti!”

„Cea mai mare groapa de gunoi a Europei” ar urma sa fie amplasata in zona…

9 ore ago

Violenta izbucneste la UCLA in timp ce politia pune capat protestelor de la Universitatea Columbia din New York, arestand 280 de persoane

Tensiunile au crescut, miercuri, in campusurile americane, cand sustinatorii pro-israelieni au atacat o tabara de…

10 ore ago

Irlanda: Politia a desfiintat tabara de migranti din centrul Dublinului

In mijlocul unei dispute diplomatice cu Marea Britanie cu privire la repatrierea migrantilor, autoritatile irlandeze…

10 ore ago