politica

Coposu, lectie peste timp: „Patriotismul este o dragoste discreta pentru tara. Gasesc ca afisarea patriotismului este indecenta”

O noue lectie peste timp din partea seniorului politicii romanesti, Corneliu Coposu, in timp ce liderii politici de azi se intrec in declaratii patriotice bombastice.

„Patriotismul este o dragoste discreta pentru tara, o disponibilitate de a-ti da oricind viata pentru ea si de a nu marturisi acest sentiment. Gasesc ca afisarea patriotismului este indecenta. Un om care simte dragostea pentru tara, un om care este decis ca in interesul tarii sa-si sacrifice propria existenta nu are sa se bata pe piept cu sentimentul acesta”, spunea Corneliu Coposu, conform site-ului corneliu-coposu.eu.

Citeste si: Clarviziunea lui Coposu: „Blestemul Romaniei ar fi ca dupa 20-25 de ani FSN sa se afle si la stanga, si la dreapta esichierului politic“

Liderii principalelor partide din Romania, Marcel Ciolacu si Florin Citu, au vorbit de 1 Decembrie despre lucruri care nu ii reprezinta, avand un discurs gol de continut.

„Sa nu uitam ca Romania este in primul rand a lor, nu doar a celor privilegiati din varf. A tatalui care se trezeste cu noaptea in cap pentru a avea grija de mica sa afacere. A mamei care se chinuie din greu cu doua job-uri pentru a-i oferi o viata mai buna copilului sau. A tinerilor care invata pe rupte pentru a-si face un rost in viata. A bunicilor care dupa o viata de munca vor sa se bucure in liniste de nepoti”, a sustinut Ciolacu, ale carui greseli de exprimare sunt extrem de frecvente.

„Partidul National Liberal transforma Romania intr-o tara moderna si prospera. Am convingerea ca acest lucru se va realiza doar prin aplicarea principiilor liberale: reforme, investitii si sustinerea prin orice mijloace a capitalului privat si a inovatiei. Doar asa vom ajunge sa avem o Romanie puternica, tara pe care si-au dorit-o inaintasii nostri la 1918. Onoram istoria si eroii de azi. Dar, cel mai important, in aceste vremuri complicate, este sa ne amintim ca exista o singura Romanie! O Romanie unita sub valori si principii democratice”, a declamat si Citu, care si-a impins partidul intr-o alianta contra naturii cu PSD.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Anunt surpriza al Ucrainei, primele avioane F-16 sosesc imediat dupa Paste. Avioanele vin din Danemarca, Olanda, Norvegia si Belgia

Ucraina va incepe sa opereze cu avioane F-16 dupa Pastele ortodox din 5 mai, a…

11 ore ago

Revolta pe marginea unei afaceri urat mirositoare, in Tara Fagarasului. „Facem o Rosie Montana la Ucea, daca nu intelegeti!”

„Cea mai mare groapa de gunoi a Europei” ar urma sa fie amplasata in zona…

11 ore ago

Violenta izbucneste la UCLA in timp ce politia pune capat protestelor de la Universitatea Columbia din New York, arestand 280 de persoane

Tensiunile au crescut, miercuri, in campusurile americane, cand sustinatorii pro-israelieni au atacat o tabara de…

11 ore ago

Irlanda: Politia a desfiintat tabara de migranti din centrul Dublinului

In mijlocul unei dispute diplomatice cu Marea Britanie cu privire la repatrierea migrantilor, autoritatile irlandeze…

11 ore ago