politica

Crin Antonescu ar putea avea parte de o foarte proasta surpriza. Nu va reusi sa ajunga in Parlamentul European

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata, la un post TV, ca, in prezent, nu este sigur daca fostul lider al partidului, Crin Antonescu, va fi pe o pozitie eligibila pentru alegerile europarlamentare. El a mai spus ca sunt 49 de liberali inscrisi in lista, iar fiecare ”are sansa lui”.

”Si-a depus candidatura si dl. Antonescu, dar as dori sa discutam despre lista de candidaturi dupa ce se finalizeaza procedura de desemnare a candidatilor. Pana atunci, exista 49 de candidati inscrisi in lista, despre care nu ma voi referi. Fiecare are sansa lui si merita ca aceasta sansa fie evaluata in mod obiectiv, in functie de criteriile stabilite”, a declarat la Digi24 Ludovic Orban.

Intrebat de realizator daca exista vreo candidatura ”batuta in cuie”, presedintele PNL a raspuns negativ.

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a declarat, pe 18 septembrie, pentru Mediafax, ca si-a depus documentatia pentru o candidatura pe listele partidului la alegerile europarlamentare din 2019. De asemenea, si-au mai depus candidatura pentru a fi pe lista PNL Vasile Blaga si Siegfried Muresan.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Recent Posts

SUA au cumparat un lot de 81 de avioane rusesti de lupta vechi, au platit 20.000 de dolari pentru fiecare. Ce vor face americanii cu aceste aparate

Statele Unite au achizitionat 81 de avioane de lupta invechite din epoca sovietica din Kazahstan,…

37 de minute ago

In Statele Unite au fost identificate primele trei cazuri de infectare cu HIV prin intermediul acelor folosite in tratamente cosmetice

Trei femei care au fost diagnosticate cu HIV dupa ce au fost supuse unor proceduri…

32 de minute ago

Clotilde Armand: „Ciolacu are BAC-ul luat – probabil cu spaga – la 38 ani. Nici Viorica Dancila nu-l intrece in dezacorduri si perle”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, are o replica foarte taioasa dupa atacurile la care a…

O oră ago

AstraZeneca recunoaste pentru prima data oficial ca vaccinul sau Covid poate provoca efecte secundare rare

AstraZeneca a recunoscut pentru prima data in documente judiciare ca vaccinul sau Covid poate provoca…

2 ore ago