Categories: politica

Cristiana Anghel: „Nu voi fi o doamna cu manusi”. A fost data afara din sala Senatului

Cristiana Anghel a fost data afara, miercuri, din sala Senatului, dupa ce a vociferat si tipat in timpul discursului premierului Dacian Ciolos.

In timp ce Ciolos oferea explicatii de la tribuna Senatului in legatura cu evacuarea Antenelor, Cristiana Anghel a inceput sa tipe.  Ea a vociferat, de mai multe ori,astfel ca premierul i-a atras atentia si a rugat-o sa il asculte. Cu toate acestea, ea a continuat. In aceste conditii, seful Senatului a rugat chestorii sa o scoata din sala, dupa care Anghel s-a ridicat si a plecat.

Anterior, in timpul propriului discurs sustinut in fata senatorilor, Anghel a declarat ca nu va fi „o doamna cu manusi” si l-a acuzat pe Ciolos ca se afla in fruntea unui guvern al „tradarii nationale”.

„Eu nu am sa fiu astazi o doamna cu manusi. Voi spune exact ceea ce gandesc. Vreau sa ma uit in ochii dumneavoastra pentru ca aparent domnul Ciolos pare un om bun. Cand te uiti la dumnealui zici ca poti sa-l pui la rana pentru ca iti face bine. Sa te fereasca Dumnezeu sa-l pui la rana ca mori otravit. De ce spun asta? Pai cum sa vina el si sa ne spuna ca este normal ce se intampla cu ANAF-ul cand el este ombilicat legat de acest caz?”, a spus Cristiana Anghel in Senat.

„Daca domnul de la ANAF este atat de independent, de ce nu s-a dus la Sibiu sa ia casa lui Klaus Iohannis pe care a luat-o prin fals? (…). Sunteti premierul Romaniei, domnule! Sunteti in stare sa va urcati pe cadavre pentru bani si pentru putere. Va spun aceste lucruri in fata”, a continuat ea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Anuntul Moscovei de Paste: „Presedintele Putin a ordonat exercitii nucleare” pentru a speria Occidentul

Rusia a anuntat luni ca va organiza un exercitiu militar care va include antrenamente pentru…

45 de minute ago

Primarul Bucurestiului, Nicusor Dan, sustine ca ar mai avea nevoie de inca trei mandate pentru a rezolva toate problemele orasului

Actualul primar al Capitalei, Nicusor Dan, spune ca ar mai avea nevoie de inca trei…

3 ore ago

Atac murdar al lui Piedone pe teme religioase: „Nicusor, stim ca nu esti dus la biserica, te opui familiei traditionale”

Cristian Popescu Piedone a lansat un atac murdar, in a doua zi de Paste, la…

3 ore ago

Liiceanu: „Firea din nou la primarie? Ce cauta din nou? Cum de oamenii o accepta?”. Ce spune despre Piedone: „E innebunitor”

Mesaje dure al lui Gabriela Liiceanu in legatura cu doi dintre principalii candidati la Primaria…

3 ore ago

Franta si-a trimis oficial primii militari in Ucraina, ei sunt membri ai Legiunii Straine. Cum va reactiona NATO?

Franta a trimis primele sale trupe in mod oficial in Ucraina. Acestea au fost desfasurate…

2 ore ago