analize

CTP arata adevarul despre actualul PSD: „In afara de Dragnea, sunt toti acolo. Ei mimeaza ca sunt pro-europeni”

Cristian Tudor Popescu a declarat, luni, la Europa FM ca PSD nu s-a schimbat cu nimic in ultimul an si ca acum doar „mimeaza” pro-europenismul.

„Oamenii care anul trecut voiau sa reinstituie aici un soi de democratura, o dictatura cu aparenta de democratie, in stil ceausist, adica national-comunist, cu anti-occidentalism, cu nationalism-extremist si cu desfiintarea justitiei, acesti oameni sunt tot acolo. In afara de domnul Dragnea, retras pentru meditatie, sunt toti acolo. Se si vede… in PSD tensiunile intre garda national-ceausista si cei care incearca sa mimeze. Au ales solutia asta, asa fac partidele cu trecut totalitar, s-a mai intamplat in istoria PCR. Dupa o perioada in care dictatura a mers foarte sus, cel care a venit dupa a mimat un dezghet, o deschidere.

‘Dom’le, s-au facut greseli’. Nucleul minciunii de partid si de stat ramane neschimbat, dar incercau sa dea impresia ca sunt pro-europeni, nu mai au obsesiile anti-justitie ale lui Dragmea. Nu-i adevarat, totul e o mima acolo. Sa vedem cine castiga dintre cele doua tabere, nu exista o mare diferenta oricum intre ele”, a declarat CTP la Europa FM.

Citeste si: Paul Stanescu: „PSD s-a schimbat enorm in ultimul an”. El anunta care este principala calitate a „presedintelui Ciolacu”

Secretarul general al PSD, Paul Stanescu, a declarat recent ca partidul „s-a schimbat enorm”.

„Cred ca s-a schimbat enorm. Am iesit din acea lupta surda privind Justitia, lupta care ne-a facut mult rau. Nu am abandonat insa principii esentiale, precum condamnarea abuzurilor, apararea drepturilor omului sau egalitatea in fata legii.

Presedintele Marcel Ciolacu are o calitate importanta: nu te poti enerva pe el, nu genereaza aversiune. De aici si esecul lui Iohannis de a mai asmuti ura sociala impotriva PSD. Ati vazut ce lamentabil a esuat in povestea cu Ardealul!

Marcel a reusit sa tina partidul unit si a dezamorsat toate bombele electorale ale PNL. A dezamorsat alegerile in doua tururi pentru primari, a dezamorsat alegerea indirecta a presedintilor de consilii judetene, a dezamorsat alegerile anticipate. A reusit sa atraga atentia forurilor europene asupra derapajelor PNL de la democratie. A avut tactul necesar pentru a dejuca toate aceste tentative. Nu a facut-o foarte vocal, foarte razboinic, cum ar fi vrut poate unii dintre colegi, dar rezultatele ne arata ca a fost extrem de eficient. A atins toate tintele. Deci abordarea sa a fost castigatoare”, a spus Stanescu.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Intalnirea lui Iohannis cu Biden, ce a discutat cu presedintele SUA despre trimiterea de rachete Patriot catre Ucraina: „Este inacceptabil sa ramana Romania fara aparare antiaeriana”

Presedintele american Joe Biden l-a laudat marti pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, pentru lidershipul sau…

7 ore ago

O chitara detinuta de Prince ar putea aduce 600.000 de dolari la licitatie

Una dintre chitarele lui Prince, folosita de regretatul muzician pe scena la apogeul carierei sale…

16 ore ago

Tupeul clanului Doldurea. Patronul statiei GPL a depus plangere penala impotriva a trei comandanti ai pompierilor

Casa de avocatura care ii reprezinta pe patronii statiei GPL de la Crevedia a anuntat,…

15 ore ago

Ciocniri intre politie si protestatarii pro-palestinieni la Amsterdam

Mii de persoane au marsaluit, marti, in capitala Tarilor de Jos, la o zi dupa…

15 ore ago