Categories: news

CTP scoate la iveala cat de superficiala si de supusa este Viorica Dancila, premierul Romaniei

Cristian Tudor Popescu a intervenit in scandalul momentului! Jurnalistul a comentat la Digi24 reactiile politicienilor la scandalul DNA-Antena3-RTV si a analizat si intervenitiile primului-ministru.

„Dna Dancila, premierul Romaniei, solicita intoarcerea ministrului Justitiei de urgenta din Japonia. Ce crede ca poate sa faca ministrul Justitiei? Sa o demita pe dna Kovesi pe baza inregistrarilor exhibate de un inculpat care-si asteapta acum termenul de judecata? Neexpertizate inca, aceste inregistrari, de catre Inspectia Judiciara”, s spus CTP.

Acesta atrage atentia, ca Dancila este gata sa aiba incredere in nevinovatia lui Valcov, deja condamnat, dar nu si in cea a unui procurori.

„Doamna aceasta care reclama urgenta prezentei ministrului Justitiei in tara, acum, este cea care spunea ca nu-si abandoneaza tovarasii de echipa si ca dl Valcov va fi sprijinit pana la decizia definitiva.

Dl Valcov are in momentul asta o decizie de opt ani de puscarie. Iata modul de gandire al dnei Dancila si al PSD: dl Valcov are o decizie de inchisoare cu executare din partea unei instante, in vreme ce dna Kovesi nu are nimic, nu s-a pronuntat Inspectia Judiciara, CSM, nici ministrul Justitiei. Avem niste vorbe pe televizoare aruncate de niste inculpati si urmariti general din Serbia – dl Ghita care a venit sa dea o mana de ajutor cu niste insulte fabuloase.

Asta e modul de a judeca al doamnei Dancila si PSD: Dl Valcov poate fi mentinut cu o decizie a instantei, in timp ce dna Kovesi trebuie demisa”, incheie CTP.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
Marian Pavel

Share
Published by
Marian Pavel

Recent Posts

Clotilde Armand: „Ciolacu are BAC-ul luat – probabil cu spaga – la 38 ani. Nici Viorica Dancila nu-l intrece in dezacorduri si perle”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, are o replica foarte taioasa dupa atacurile la care a…

21 de minute ago

AstraZeneca recunoaste pentru prima data oficial ca vaccinul sau Covid poate provoca efecte secundare rare

AstraZeneca a recunoscut pentru prima data in documente judiciare ca vaccinul sau Covid poate provoca…

36 de minute ago

Basescu anunta ca „nu ma duc la vot” daca ar trebui sa aleaga intre Nicolae Ciuca, Marcel Ciolacu si Mircea Geoana: „Niciunul dintre ei”

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, chestionat pe cine dintre Nicolae Ciuca, Marcel Ciolacu si…

14 minute ago

Aeroportul din Dubai, cel mai aglomerat din lume, se va muta intr-o locatie mai mare, in cadrul unui proiect care va costa aproape 35 de miliarde de dolari

Aeroportul international din Dubai, cel mai aglomerat din lume in ceea ce priveste calatoriile internationale,…

6 minute ago

Un sofer incepator a intrat cu masina intr-un garaj din Chiajna, declansand un incendiu de proportii

Trei masini au fost cuprinse de flacari violente noaptea trecuta, in Ilfov. S-a intamplat dupa…

51 de minute ago

Emmanuel Macron, tot mai indraznet in fata amenintarii Rusiei: „Armele nucleare ar trebui sa faca parte din dezbaterea privind apararea UE”

Presedintele francez Emmanuel Macron a declarat ca este deschis sa discute despre utilizarea armelor nucleare…

O oră ago