politica

Daniel Fenechiu si alti doi senatori PNL, suspectati de tradare in favoarea PSD. Au facut blaturi cu Liviu Dragnea pe legile justitiei

Jurnalista Ioana Ene Dogioiu anunta ca senatorii PNL Daniel Fenechiu, Alina Gorghiu si Ioan Cupsa sunt suspectati ca au facut blaturi cu PSD. Toti trei sunt membri ai Comisiei Juridice.

Dogioiu afirma ca senatorul PNL Florin Citu chiar a angajat doi avocati „ca sa desluseasca blaturile cu PSD ale senatorilor din comisia juridica, Fenechiu, Gorghiu, Cupsa”.

„Adevar graieste Alice Draghici: ‘eu nu inteleg de ce Daniel Fenechiu nu e in PSD? E prieten cu noi’. Asa e! A fost si la ziua lui Tariceanu, a calificat drept o aberatie cererea lui Kovesi la CEDO, cerere de-abia admisa in principiu la Strasbourg. E din filmul lor.

Am auzit ca seful senatorilor liberali, Florin Citu, si-a angajat doi avocati ca sa desluseasca blaturile cu PSD ale senatorilor din comisia juridica, Fenechiu, Gorghiu, Cupsa”, a scris Ioana Ene Dogioiu pe Facebook.

Alina Gorghiu si Daniel Fenechiu au participat miercuri la petrecerea organizata de Calin Popescu Tariceanu cu ocazia zilei sale de nastere, informeaza televiziunile de stiri. Evenimentul a avut loc la restaurantul ”Diesel”, din Capitala.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Piedone il acuza pe Ciolacu ca incearca sa-l mituiasca: „Promite functii pentru mine si pentru membrii familiei mele”

Cristian Popescu Piedone l-a acuzat, luni, la Antena 3 pe premierul PSD Marcel Ciolacu ca…

56 de minute ago

Fugarul Paul de Romania a fost arestat preventiv in Malta. Momentul in care a fost prins, Bucurestiul face presiuni pentru a fi extradat in Romania

Ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, a anuntat luni ca Paul de Romania a fost arestat preventiv…

21 de minute ago

Fostul premier belgian Guy Verhofstadt a fost victima hackerilor chinezi

Guy Verhofstadt, fost prim-ministru belgian si membru al Parlamentului European, a dezvaluit ca a fost…

11 minute ago

Dupa „Diamante”, si Vanghelie si-a depus candidatura: „Invatamantul este prioritatea mea. O sa fim un exemplu si pentru alte tari din Europa”

Marian Vanghelie si-a depus, luni, candidatura ca independent la Primaria Sectorului 5. Trimis in judecata…

39 de minute ago

Polonia face o predictie sumbra pentru Rusia daca o va ataca inca o data: „Rusia a atacat Polonia de multe ori in cei 500 de ani de istorie a noastra”

Polonia a emis o predictie sumbra pentru Rusia in cazul in care presedintele Vladimir Putin…

2 ore ago

Spania: Premierul socialist Pedro Sanchez, care amenintase cu demisia, anunta ca ramane in fruntea guvernului. Sotia sa este suspectata de coruptie

Pedro Sanchez, care a anuntat miercurea trecuta ca este gata sa demisioneze dupa anuntul privind…

4 ore ago