politica

Declaratie incredibil de nesimtita a lui Tariceanu dupa ce au crescut preturile: „de inflatie n-a murit nimeni”. Spune ca acelasi lucru l-a declarat si Mugur Isarescu

Inflatia a atins in luna februarie a acestui an maximum ultimelor cinci ani. Chiar daca acest lucru reprezinta o crestere importanta a preturilor, Calin Popescu Tariceanu nu se arata ingrijorat, acesta afirmand ca nimeni nu moare de la inflatie.

„Exact cum spune domnul Isarescu, de inflatie n-a murit nimeni, dar Romania nu poate sa fie o tara furnizoare de forta de munca ieftina. Daca totul ramane asa, nu trebuie sa ne mai plangem ca ne pleaca profesori, doctori, IT-isti. Trebuie sa avem in vedere cresterea salariilor astfel incat sa nu mai existe tentatia de a pleca in strainatate.

Preturile nu sunt administrate de stat. Ele sunt stabilite de relatia intre cerere si oferta”, a declarat Calin Popescu Tariceanu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
Marian Pavel

Recent Posts

SUA au cumparat un lot de 81 de avioane rusesti de lupta vechi, au platit 20.000 de dolari pentru fiecare. Ce vor face americanii cu aceste aparate

Statele Unite au achizitionat 81 de avioane de lupta invechite din epoca sovietica din Kazahstan,…

17 minute ago

In Statele Unite au fost identificate primele trei cazuri de infectare cu HIV prin intermediul acelor folosite in tratamente cosmetice

Trei femei care au fost diagnosticate cu HIV dupa ce au fost supuse unor proceduri…

12 minute ago

Clotilde Armand: „Ciolacu are BAC-ul luat – probabil cu spaga – la 38 ani. Nici Viorica Dancila nu-l intrece in dezacorduri si perle”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, are o replica foarte taioasa dupa atacurile la care a…

57 de minute ago

AstraZeneca recunoaste pentru prima data oficial ca vaccinul sau Covid poate provoca efecte secundare rare

AstraZeneca a recunoscut pentru prima data in documente judiciare ca vaccinul sau Covid poate provoca…

O oră ago

Basescu anunta ca „nu ma duc la vot” daca ar trebui sa aleaga intre Nicolae Ciuca, Marcel Ciolacu si Mircea Geoana: „Niciunul dintre ei”

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, chestionat pe cine dintre Nicolae Ciuca, Marcel Ciolacu si…

50 de minute ago