Categories: politica

Dezbatere incinsa privind ordonantele. Lui Iordache i s-a spus in fata: „Aceasta intalnire este o farsa. Sa va dati demisia”. Reactie: „Sa te duci la SRI sa-ti iei leafa”

Mihai Politeanu, reprezentant al asociatiei Initiativa Romania, i-a cerut ministrului Florin Iordache, in timpul dezbaterii publice privind ordonantele anti-justitie, sa isi prezinte demisia.

„Scopul este sa-i scapati de raspundere penala pe prietenii dumneavoastra politicieni, pe prietenii lor si pe sponsorii lor politici. E un fapt recunoscut tacit sau direct de zecii de mii de oameni, de ambasadele statelor partenere, de ONG-uri, de intreg sistemul judiciar.

Dezbaterea a fost subminata chiar de dumneavoastra in 4, 6, si 17 ianuarie, cand ati sustinut ca orice act normativ va trece prin Parlament. La o zi dupa, pe 18, ne-am trezit cu proiectele de ordonanta de urgenta. Nu sunteti un partener credibil de dialog si sunteti compromis ca Ministru al Justitiei.

Nu mai sunteti un partener credibil, sunteti compromis. Aceasta intalnire este o farsa. Exista doua solutii: sa retrageti ordonantele si sa va dati demisia”, a declarat Politeanu.

Dupa ce Mihai Politeanu si-a terminat discursul, unul dintre participantii  care sustineau proiectele lui Iordache a strigat: „Sa te duci sa-ti iei leafa de la SRI”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Regele Charles isi reia indatoririle publice din 30 aprilie. Presa tabloida dadea ca „disperata” situatia privind sanatatea monarhului

Regele Charles al Marii Britanii isi va relua indatoririle publice pe 30 aprilie, dupa aproape…

O oră ago

Presshub: Centrala nucleara de la Cernobil: 38 de ani de la accident si 2 ani de la deocupare

Acum treizeci si opt de ani a avut loc un accident la centrala nucleara de…

21 de minute ago