news

Doi ieseni au venit beti la mall cu tractorul cu plug. Ei nu aveau nici permis de conducere

Doi barbati in stare de ebrietate au venit sambata la Iulius Mall cu tractorul cu plug. Cei doi au venit tocmai de la Bosia, beti si fara permis de conducere, anunta Ziarul de Iasi.

Soferul se numeste Razvan Bejenaru, iar amicul sau de „aventuri”, Iulian Cotet. Pentru a-si face curaj, cei doi au inceput sa consume alcool la un bar din Bosia, in jurul orei 19.00, apoi pe la ora 22.00 au pornit spre Iasi.

Au reusit sa intre cu tractorul prin bariera apoi au parcat utilajul. Cei doi au mers sa se distreze: au mancat la un restaurant din zona, apoi au jucat pacanele la o sala din Tudor Vladimirescu.

In jurul orei 24.00, un paznic de la Mall a sunat la politie, iar o patrula a oprit „echipajul” tractorului chiar cand voiau sa plece.

Politistii au stabilit ca Bejenaru nu avea permis de conducere si era mort de beat: 0,95 mg/l alcool pur in aerul expirat, iar amicul sau era la fel de crita.

Politistii au deschis dosar penal pentru conducere fara permis si sub influenta alcoolului. Cel mai probabil politistii il vor retine pe Bejenaru pentru 24 de ore.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24
Tags: tractor mall

Recent Posts

Florin Citu stie ceva: „Ciolacu, daca nu te tine sefu’ de mana, esti praf”. Premierul PSD a dat vina pe fosta guvernare pentru datoria publica uriasa a Romaniei

Premierul Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a sustinut, miercuri, intr-o conferinta de presa la Buzau, ca…

15 minute ago

Seful contraspionajului polonez: „Moscova este pregatita sa invadeze parti din Estonia si Suedia pentru a testa reactia Occidentului”

Vladimir Putin este pregatit sa lanseze o invazie asupora unor tari NATO si sa anexeze…

2 ore ago

„Zoo-diplomatie”. Moscova ii trimite pitoni si papagali lui Kim Jong Un

Rusia urmeaza sa trimita Coreei de Nord vulturi, pitoni, papagali si lilieci, intr-o potentiala forma…

23 de minute ago

Ciolacu: „Nicusor Dan n-are nicio realizare, are 25 de barcute pe Herastrau. Buzaul este un model de performanta in administratie”

Premierul PSD Marcel Ciolacu l-a atacat din nou, miercuri, pe Nicusor Dan, sustinand ca primarul…

O oră ago

Vremea saboteaza parada de 9 Mai de la Moscova. A nins, sunt cele mai scazute temperaturi din ultimii 25 de ani

O ninsoare neobisnuita pentru aceasta perioada a anului a avut loc miercuri la Moscova, care…

O oră ago