news

Doi tineri au ajuns sa-si uneasca destinele in capela Maternitatii din Botosani, pentru ca pe mireasa au apucat-o durerile facerii inainte de cununia civila

Doi tineri din localitatea botosaneana Sendriceni, care trebuiau sa se casatoreasca sambata la primaria din localitate, nu au mai ajuns in fata ofiterului de stare civila, dupa ce femeia, insarcinata in luna a opta, a simtit ca o apuca durerile facerii. 

Potrivit cotidianului local Monitorul de Botosani, cu doar o ora inainte de oficierea ceremoniei, miresei i s-a rupt apa si a fost dusa de urgenta la Spitalul Municipal Dorohoi. Medicii de aici au constatat insa ca sarcina nu era la termen si ar fi existat riscul de a aparea probleme la nastere, asa ca au decis sa o trimita pe femeie la Botosani cu o ambulanta.

Dorindu-si ca bebelusul sa vina pe lume cu parinti casatoriti, tinerii l-au convins pe primarul comunei Sendriceni sa vina dupa ei la Botosani. Ca atare, casatoria civila a avut loc chiar in capela Maternitatii Botosani, cei doi tineri fiind cununati de primarul din Sendriceni.

Dupa cateva ore, tanara a dat nastere unui baietel de 2,7 kilograme. Fiind un bebelus prematur, micutul a fost ulterior internat si monitorizat in Terapie Intensiva, avand nevoie de atentie speciala.

Evident, petrecerea de nunta s-a desfasurat asa cum fusese planificat, insa fara mireasa.

Urmareste-ne si pe:
Gabriel Tudor

Share
Published by
Gabriel Tudor

Recent Posts

Competitie in spatiu: China a lansat primul satelit SkyNet pentru a concura cu flota Starlink a lui Elon Musk. Acesta orbiteaza la 20.000 km de Pamant

China Aerospace Science and Technology Corporation (CASC) a facut prima sa miscare pentru a concura…

3 ore ago

Ciolacu, apel inconstient: „Inchideti televizoarele cand mai vedeti tot felul de persoane care va mint cu nerusinare”

Apel amuzant din partea premierului PSD Marcel Ciolacu, un abonat al televiziunilor de stiri, in…

O oră ago

Rares Bogdan: „Vom avea un scor exact dublu fata de acum doi ani. Sunt un om care are acces la toate sondajele si care primeste la doua-trei zile sondaje”

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, a declarat vineri, la Iasi, ca in urma cu doi ani,…

33 de minute ago

Cum s-a vazut Ziua Europei de 9 mai in Moldova

Ziua de 9 mai devine un moment de clarificare a pozitiei noastre fata de pace…

O oră ago

Soferul baronului Buzatu este candidat PSD la CL Vaslui. Acesta a venit alaturi de sef in fata instantei din Vaslui – Video

Baronul PSD prins cu spaga in portbagaj, Dumitru Buzatu, a ajuns vineri la Tribunalul Vaslui…

5 ore ago