externe

Donald Trump ameninta ca, daca este reales presedinte, il va deporta pe printul Harry din Statele Unite pentru ca „a tradat-o pe Regina”

Fostul presedinte american Donald Trump este foarte deranjat de statutul de imigrant al printului Harry. In weekend, Trump a declarat, la Conferinta de dreapta Conservative Political Action Conference, ca, daca va castiga alegerile din 2024, „nu il voi proteja. A tradat-o pe regina. Asta este de neiertat. Ar fi pe cont propriu daca ar depinde de mine.”

Nu este clar care este ofensa specifica la adresa regretatei regine Elisabeta a II-a cu care Trump a avut o problema, dincolo de faptul ca Harry a ales sa lase in urma indatoririle traditionale care vin odata cu apartenenta la familia regala.

Potrivit cotidianului britanic The Mirror, propriile intalniri ale reginei din 2018 si 2019 cu Trump au fost descrise ca fiind „neobisnuite”, iar prezenta miliardarului american a starnit proteste in intreaga Anglie, dupa ce insasi suverana a fost oripilata de atitudinea lui de badaran.

Comentariile lui Trump au fost facute dupa ce printul Harry a aparut vineri in instanta in cadrul unui proces intentat impotriva Departamentului pentru Securitate Interna de catre grupul de reflectie conservator Heritage Foundation.

Organizatia a incercat sa puna sechestru pe dosarele de imigrare ale lui Harry pentru a stabili daca acesta a mintit cu privire la consumul de droguri in trecut in timp ce a solicitat o viza americana.

Harry si Meghan s-au mutat impreuna in Statele Unite in martie 2020. Harry a fost deschis in legatura cu consumul de droguri din trecut – inclusiv cocaina, marijuana si ciuperci psihedelice – in cartea sa de memorii „Spare” din 2023.

Urmareste-ne si pe:
Gabriel Tudor

Share
Published by
Gabriel Tudor

Recent Posts

Soferul baronului Buzatu este candidat PSD la CL Vaslui. Acesta a venit alaturi de sef in fata instantei din Vaslui – Video

Baronul PSD prins cu spaga in portbagaj, Dumitru Buzatu, a ajuns vineri la Tribunalul Vaslui…

3 ore ago

Competitie in spatiu: China a lansat primul satelit SkyNet pentru a concura cu flota Starlink a lui Elon Musk

China Aerospace Science and Technology Corporation (CASC) a facut prima sa miscare pentru a concura…

39 de minute ago

Fortele ruse ataca cu blindate regiunea Harkov, deschizand un nou front. Ucraina: „Atacurile au fost respinse”

Fortele ruse au lansat vineri dimineata un atac terestru blindat asupra regiunii Harkov din nord-estul…

31 de minute ago

Olt: Primul dosar penal pentru coruperea alegatorilor. Faina si malai din camion ca „daruri de Paste” – Video

Politistii s-au sesizat din oficiu si au deschis un dosar penal in care efectueaza cercetari…

O oră ago

Campaniile rusesti de sabotaj in UE capata amploare. Sunt vizate fabricile care produc arme pentru Ucraina si infrastructura feroviara

Pe fondul noilor avertismente ale serviciilor de informatii ca Rusia pregateste „acte violente de sabotaj”…

4 ore ago