Categories: politica

Dragnea dezvaluie la Teleorman cat are de fapt PSD in sondaje

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, vineri dupa-amiaza, la Alexandria, la lansarea candidatilor partidului din judetul Teleorman la alegerile locale, ca in acest moment formatiunea politica pe care o reprezinta are cea mai mare cota de incredere, ea datorandu-se atat rezultatelor guvernarii social-democrate, cat si politicii duse de partid in ultima perioada.

„Sa nu uitati ca in aceste alegeri suntem si tinta romanilor. Cea mai mare cota de incredere in acest moment o are PSD, 39-40%. Asta inseamna ca, pe de o parte, oamenii nu au uitat guvernarea buna a PSD, iar pe de alta parte, politica dusa de partid in ultima perioada ne-a ajutat sa crestem. Sigur ca se face comparatie si cu ce se intampla la adversarii politici — balbaiala, lipsa de coerenta si lipsa de sinceritate, dar cel mai important este ca oamenii au incredere in noi”, a spus Dragnea.

El a sustinut ca aceasta incredere se va vedea atat la alegerile locale cat si la alegerile generale.

„Acest lucru se va vedea si la alegerile locale si se va vedea nu numai in zone traditionale cu electorat PSD, ci si in restul tarii, se va vedea si in Bucuresti. Si, foarte important, se va vedea si la alegerile parlamentare”, a afirmat Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Polonia vrea sa-i trimita inapoi in Ucraina pe barbatii care au fugit de incorporare: „Multi polonezi sunt indignati cand vad tineri ucraineni in hoteluri si cafenele”

Ministrul polonez al Apararii, Wladyslaw Kosiniak-Kamysz, a declarat ca Polonia este pregatita sa ajute Ucraina…

O oră ago

Daniel Fenechiu (PNL), despre racolarea de AUR-isti: „Nu toate organizatiile AUR sunt extremiste. Poate ca si-au clarificat viziunea”

Neintelegerile din coalitie, care au facut ca mult trambitatul „candidat unic” Cirstoiu sa devina doi…

15 minute ago

Ciolacu si Grindeanu au mutat guvernul la Timisoara ca sa-l ajute pe Simonis sa castige alegerile. Promite stadion si spital la Timisoara

Premierul Ciolacu, avandu-l alaturi pe Sorin Grindeanu, au organizat sedinta de guvern de miercuri la…

1 minut ago

Un general rus promite ca va distruge NATO pana in 2030: „Majoritatea statelor NATO vor ingenunchea si vor depune juramant in fata Rusiei”

Generalul rus de rang inalt Apti Alaudinov, comandantul fortelor cecene care lupta in Ucraina, a…

3 ore ago

Arestarea pentru mita a unui oficial al apararii semnaleaza pierderea influentei lui Soigu la Kremlin. Creste in schimb puterea serviciilor secrete

Arestarea unui oficial de rang inalt din domeniul apararii, suspectat de luare de mita, semnaleaza…

O oră ago

Ministrul polonez de Externe acuza noi intoxicari din partea Moscovei: „Rusia minte in legatura cu planurile poloneze de anexare a unei parti din Ucraina”

Ministrul polonez de Externe, Radoslaw Sikorski, a declarat ca liderii si propagandistii rusi incearca sa…

59 de minute ago