politica

Presshub: Averea impresionanta a lui Gheorghe Piperea, avocatul trimis de AUR in Parlamentul European

Averea impresionanta a lui Gheorghe Piperea, candidatul de pe locul al treilea pe lista candidatilor pentru europarlamentare a Aliatei pentru Unirea Romanilor (AUR): 7 terenuri, 5 case, ceasuri de lux, milioane de lei in conturi si un imprumut pentru propria firma de 750.000 de euro.

Astfel, avocatul detine trei terenuri intravilane in Bucuresti, un teren in Curtea de Arges, un teren intravilan in comuna Singureni Giurgiu si alte doua in extravilanul localitatii.

La capitolul imobile, Piperea detine in Bucuresti o „casa de locuit demolata in 2012”, un apartament tot in Capitala, alte doua case in Capitala in suprafata de 766 si 93 metri patrati, o casa mostenita in Curtea de Arges si inca o casa in Singureni, Giurgiu „data in abitatie viagera cu titlu gratuit”.

Bijuteriile familiei Piperea au o valoare estimata de 50.00 de euro. Pe langa ele, avocatul detine un ceas Ulysse Nardin in valoare de 7.500 de euro, un ceas femeiesc cu aceeasi marca de 11.000 de euro, dar si o colectie de tablouri ale unor pictori romani estimata la 10.000 de euro.

In 2023, Gheorghe Piperea a deschis un cont bancar in care are 1.800.000 de lei.

Sotia lui, Anca Piperea are 800.000 de lei intr-un cont deschis tot in 2023. Un alt cont bancar deschis de candidat in 2022 contine un depozit de 632.000 de lei.

Piperea are si actiuni la firme. Astfel, impreuna cu sotia, detine 99% din societatea SC Agricooltural Singureni SRL, actini in valoare de 446.000 de lei.

Sotia lui detine 50% din firma SC Real Estate and Turn Around Management SRL, parti sociale care valoreaza 1.590.540 de lei.

Cele doua societati la care actionari sunt sotii Pipereau au fost imprumutate de acestia cu 750.000 de euro in cazul Agricooltural Singureni SRL si cu 175.000 de euro in cazul SC Real Estate.

Socrii lui Piperea au fost si ei imprumutati cu 118.500 de dolari americani.

Citeste mai mult pe presshub.ro.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Agentia ONU pentru alimentatie avertizeaza: „Foametea este veritabila in nordul fasiei Gaza”

In nordul Fasiei Gaza este o „veritabila foamete", care progreseaza catre sudul teritoriului palestinian, a…

6 ore ago

Armata germana s-a deconectat de la un serviciu on-line care i-a provocat o serie de brese de securitate. Si conexiunile cancelarului german Olaf Scholz ar putea fi compromise

Bundeswehr, fortele armate germane, au deconectat de la internet o conexiune la serviciul de videoconferinte…

6 ore ago

Sadiq Khan obtine al treilea mandat de primar al Londrei, dupa un „vot istoric.” 2,4 milioane de londonezi s-au prezentat la urne

Laburistul Sadiq Khan a obtinut un al treilea mandat, succesiv, de primar al Londrei, dupa…

8 ore ago

Studentii de la Trinity College din Dublin si de la Universitatea Lausanne au ocupat campusurile pentru a protesta fata de razboiul din Gaza

Studentii de la Trinity College din Dublin si de la Universitatea Lausanne din Elvetia au…

9 ore ago

Aproape 10.000 de locuitori de pe insula indoneziana Ruang vor fi relocati definitiv dupa eruptiile vulcanice

Aproape 10.000 de locuitori ai insulei indoneziene Ruang vor fi relocati definitiv dupa ce o…

9 ore ago

Oficial israelian: Nu am fost de acord sa punem capat razboiului si nici nu ii vom lasa pe mediatori sa garanteze incheierea razboiului

In a doua declaratie din ultimele ore, un oficial israelian a negat din nou informatiile…

9 ore ago