politica

Dragnea nu se lasa, iar vrea sa dizolve PSD-ul. A dat din nou in judecata partidul

Liviu Dragnea, aflat la inchisoare, a dat din nou in judecata atat PSC cat si organizatia PSD Teleorman, contestand inscrierea facuta in registrul partidelor politice. Dosarul are termen 4 iunie.

Dosarul a fost inregistrat la Tribunalul Bucuresti. In acest dosar, Liviu Dragnea este reclamant, iar PSD parat, inclusiv organizatia judeteana Teleorman.

Obiectul dosarului il constituie ”partide politice dizolvare persoana juridica – art.253 CC. – declinare” si are primul termen in data de 4 iunie 2020.

In cursul anului 2019, Dragnea a avut o noua incercare de dizolvare a PSD Teleroman. Tribunalul Bucuresti si Curtea de Apel Bucuresti a decis sa respinga actiunea, pe motiv ca nu este intemeiata.

Dragnea a solicitat si respingerea solicitarii de inscriere in Registrul partidelor politice a rezultatului alegerii ca presedinte al PSD a Vioricai Dancila, motivul fiind ilegalitatea alegerii. Viorica Dancila a fost aleasa presedinte al PSD la Congresul extraordinar al partidului din 29 iunie, la care a fost modificat si statutul PSD. Aceasta etapa nu a respectat temeiul legal,acuza Dragnea.

Liviu Dragnea a fost incarcarat in mai 2019, fiind condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare, cu executare.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Regele Charles isi reia indatoririle publice din 30 aprilie. Presa tabloida dadea ca „disperata” situatia privind sanatatea monarhului

Regele Charles al Marii Britanii isi va relua indatoririle publice pe 30 aprilie, dupa aproape…

2 ore ago

Presshub: Centrala nucleara de la Cernobil: 38 de ani de la accident si 2 ani de la deocupare

Acum treizeci si opt de ani a avut loc un accident la centrala nucleara de…

52 de minute ago