news

Dragos Bucur dezvaluie scarbit adevaratul caracter al lui Mircea Diaconu: „Hai ca nu mai pot!”

Actorul Dragos Bucur relateaza o intamplare care scoate in evidenta adevaratul caracter al lui Mircea Diaconu, candidat la Presedintia Romaniei, sustinut de ALDE si Pro Romania.

Bucur a distribuit un clip electoral in care Mircea Diaconu sustine ca nu are liniste din cauza obrazniciei si tupeului din Romania.

„Am o problema: n-am liniste! Cata vreme prin tara asta umbla prea multa obraznicie, tupeu, lucruri de care m-am saturat”, este mesajul care insoteste clipul video de pe pagina de Facebook a candidatului, Un Om Presedinte.

In replica, Dragos Bucur a povestit ca a fost umilit de Diaconu intr-un turneu la Viena, cand l-a pus sa doarma pe o canapea din holul teatrului.

„Hai ca nu mai pot: omul asta m-a pus sa dorm in holul teatrului din Viena cand am fost in turneu cu Nottara! El, nu vreun organizator, el a condus microbuzul, el a aranjat actorii in camere, el mi-a spus sa dorm pe canapeaua din holul teatrului.

Iar cand am vrut sa ies sa ma plimb deoarece ma simteam umilit sa dorm acolo, mi-a zis ca daca ies, dimineata nu mai intru in teatru. El, un om”, a scris Bucur pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Mii de protestatari la un nou miting impotriva lui Viktor Orban. Peter Magyar, prima amenintare serioasa la adresa premierului Ungariei

Mii de maghiari au protestat impotriva premierului nationalist Viktor Orban, duminica, in cadrul unui miting…

8 ore ago

Televiziunea Al Jazeera, inchisa in Israel. Conducerea postului va apela la ajutorul organizatiilor si instantelor internationale

Furnizorii israelieni de televiziune prin satelit si cablu au suspendat televiziunea din Qatar, Al Jazeera.…

14 ore ago

Noile „linii rosii” ale NATO. Occidentul va trimite trupe in Ucraina daca Rusia ataca si Republica Moldova

NATO a stabilit cel putin doua "linii rosii" care ar putea duce la o interventie…

14 ore ago

Karl Nehammer vrea teste ADN pentru imigrantii care incearca sa-si reunifice familiile in Austria. Opozitia considera masura drept electorala si populista

Cancelarul austriac Karl Nehammer vrea efectuarea de teste ADN in cazul rudelor persoanelor care beneficiaza…

12 ore ago