politica

Dumitrescu de la Prahova: „Conform Constitutiei am dreptul sa candidez. Conform Statutului PNL am dreptul sa candidez”

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Prahova, Iulian Dumitrescu (PNL), a declarat joi ca atat Constitutia, cat si statutul partidului, ii permit sa candideze la alegerile locale din 9 iuni. Despre dosarul penal in care este acuzat de luare de mita, Dumitrescu a spus ca ”sunt niste oameni pusi de Vlad Cosma, ”care vrea sa puna mana pe judetul Prahova”.

”Exista o Constitutie in tara asta si Constitutia a fost facuta de niste oameni mai destepti si decat mine si decat dumneavoastra si conform Constitutiei si cred ca stiti ca am dreptul sa candidez. Exista un Statut al partidului, care a fost facut de niste oameni si mai destepti decat mine si conform Statutului am dreptul sa candidez, dar exista o decizie personala pe care trebuie sa o iau eu”, a afirmat Iulian Dumitrescu, citat de news.ro.

Despre dosarul penal in care este anchetat, el a comentat: ”Sunt niste oameni pusi de Vlad Cosma, care vrea sa puna mana pe judetul Prahova”.

Iulian Dumitrescu s-a prezentat, joi, la Sectia 2 de Politie din Bucuresti, in cadrul controlului judiciar.

Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat marti despre o candidatura a lui Iulian Dumitrescu la Prahova, ca este o strategie de partid pe care o gestioneaza asa cum considera el ca este cel mai bine si a precizat ca nu este vorba de o singura propunere de candidatura in persoana lui Iulian Dumitrescu, la sefia CJ Prahova.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Skynex, ucigasul german de drone, a ajuns in Ucraina: „Trage 1.000 de gloante pe minut, acestea explodeaza inainte de a atinge tinta” – Video

Ucraina tocmai a primit al doilea sistem de aparare antiaeriana Skynex din partea Germaniei, ca…

2 ore ago

„Pravda”, reteaua de dezinformare a Rusiei, „se extinde” in Europa in ciuda eforturilor de a o opri. Site-uri in 19 tari UE, „sute de articole pe ora”

Pravda, o retea de dezinformare controlatat de Moscova isi extinde influenta in UE, relateaza Euronews.…

58 de minute ago

Campanie electorala de 1 Mai, Ciolacu promite salarii foarte mari: „Dupa ce am depasit Ungaria, sunt convins ca putem ajunge si Polonia”

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a promis miercuri, in timpul unei vizite electorale alaturi de Gabriela…

2 ore ago

Liderul opozitiei din Canada, dat afara din sedinta parlamentului dupa ce l-a numit „tacanit” pe premierul Justin Trudeau

Liderul principalului partid de opozitie din Canada a fost dat afara marti din sedinta Camerei…

3 ore ago