politica

Dupa congres, Dancila sterge masiv comentariile romanilor de pe Facebook. Asa ramane „aproape de oameni”

Administratorii paginii de Facebook a Vioricai Dancila sterg din nou masiv comentariile critice, imediat dupa ce sefa PSD a fost desemnata candidat al partidului la prezidentiale.

La cateva ore dupa ce congresul s-a terminat, Dancila a posta un mesaj de „multumire” in care afirma ca „am aratat ca ne intelegem misiunea si ca ramanem aproape de oameni”.

„Multumesc colegilor pentru sustinerea manifestata atat de frumos si de energic astazi, in cadrul Congresului extraordinar al PSD! Am aratat tuturor, inca o data, cat suntem de uniti si de hotarati sa castigam aceste alegeri!

Am aratat ca ne intelegem misiunea si ca ramanem aproape de oameni, am aratat ca avem curajul sa ne asumam intotdeauna mai mult, ca sa continuam sa facem bine romanilor, celor ca noi, celor din randul carora venim.

Eu nu lupt impotriva nimanui, ci pentru fiecare roman. Pornesc in aceasta campanie cu o credinta nestramutata in destinul acestei tari, in oameni, in dorinta fiecaruia de a trai mai bine aici, in tara lui!”, a scris Dancila pe Facebook.

Comentariile critice au fost eliminate insa de la postarea lui Dancila. In doar 30 de minute s-au strans peste 200 de comentarii, dintre care au fost sterse doua treimi. Au ramas, cum era de asteptat, doar cele de felicitare.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Firea, iar la Antena 3: „Si eu am fost olimpica la romana, dar nu m-am laudat cu asta”

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a sustinut duminica seara, la Antena 3, ca…

3 ore ago

O unitate de veterani ucraineni, de peste 60 de ani, in lupta cu rusii. „Lupii Stepei” nu primesc nici munitie si nici salarii din partea armatei

Unitatea de artilerie mobila a lui Oleksandr Taran nu face parte din trupele armatei  ucrainene,…

3 ore ago

Paul de Romania, prins in Malta. El are de ispasit o pedeapsa de 3 ani si patru luni de inchisoare

In urma cooperarii politienesti dintre Politia Romana si Politia din Malta, potrivit unor surse judiciare,…

5 ore ago

Piedone il ia peste picior pe „prietenul” Ciolacu: „Salivezi ca pisica la sunca, vad c-ai mai albit in ultima luna! Stresat? Esti bine?”

Candidatul PUSL la Primaria Capitalei Cristian Popescu Piedone i-a transmis duminica lui Marcel Ciolacu ca…

3 ore ago

„Cancel culture“ – editia 1947-1948. Cum a fost distrusa Academia Romana si au fost „anulati“ Tudor Arghezi, Traian Vuia, Lucian Blaga si Radulescu-Motru

In numarul din 5 ianuarie 1947, ziarul „Scanteia“ incepea o brusca si furibunda campanie impotriva…

12 ore ago