Categories: politica

E furtuna in PSD, Ponta este la un pas de excluderea din partid. Vicepresedinte PSD: „A sabotat partidul la parlamentare”

Liderii PSD se pregatesc sa-l execute pe Victor Ponta pentru sustinerea pe care a acordat-o PRU in timpul campaniei electorale. 

Presedintele PSD Olt, Paul Stanescu, unul dintre cei mai apropiati colaboratori ai lui Liviu Dragnea, a declarat ca partidul a pierdut voturi pentru ca Victor Ponta a sustinut in campania electorala Partidul Romania Unita (PRU). El il acuza pe Ponta ca le-a permis celor de la PRU sa ii foloseasa poza pe corturile si pliantele din campanie si ca fostul premier a declarat public, inainte de ziua votului, ca el sustine PRU.

„Da, mesajele pe care colegul nostru de partid Victor Ponta le-a transmis, pe parcursul intregii campanii electorale, au afectat scorul final. Noi, daca mai aveam un procent – sociologii spun acest lucru – puteam fi mai relaxati privind majoritatea”, a declarat Paul Stanescu, citat de EVZ.

El i-a transmis lui Ponta ca e „istorie” in PSD. „Asa e viata facuta, dintr-o data devii istorie. Ai fost, nu mai esti”, a mai afirmat Stanescu.

Citeste si: Ponta l-a enervat ingrozitor pe Dragnea azi-noapte, dupa alegeri: „Furia lui Liviu Dragnea ii iesea prin toti porii. Ponta a TRADAT”

PRU a luat aproximativ 200.000 de voturi la parlamentare.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Regele Charles isi reia indatoririle publice din 30 aprilie. Presa tabloida dadea ca „disperata” situatia privind sanatatea monarhului

Regele Charles al Marii Britanii isi va relua indatoririle publice pe 30 aprilie, dupa aproape…

2 ore ago

Presshub: Centrala nucleara de la Cernobil: 38 de ani de la accident si 2 ani de la deocupare

Acum treizeci si opt de ani a avut loc un accident la centrala nucleara de…

42 de minute ago