Categories: news

Experienta unei jurnaliste cu Sorin Grindeanu: „A reactionat exact asa cum banuiam, ca un las mincinos”

Jurnalista Ramona Ursu relateaza cum  fostul premier Sorin Grindeanu si-a incalcat o promisiune pe care i-a facut-o, dupa ce au stabilit impreuna o intalnire pentru realizarea unui interviu. „A reactionat exact asa cum banuiam”, mentioneaza jurnalista.

„In 30 iunie, era intr-o vineri, la scurt timp dupa ce Sorin Grindeanu si Victor Viorel s-au jucat putin de-a salvatorii tarisoarei prin Guvern, l-am sunat pe Grindeanu. I-am propus sa facem un interviu. Era pe drum, spre Timisoara, pe undeva. Mi-a marturisit ca vrea sa stea cu familia o perioada, sa se mai linisteasca, dar ca revine in Bucuresti in vreo doua saptamani, pentru ca mai are „inca multa treaba”.

Am discutat cateva minute, nu mult, dar am stabilit impreuna ca luni, 3 iulie, la ora 13.00, sa ne auzim la telefon si sa facem interviul asa, sa nu mai asteptam mai mult, pentru ca, i-am zis eu, el lansase deja mai multe acuzatii la adresa lui Dragnea, promisese mari dezvaluiri, asa ca era un moment numai bun sa vorbeasca mai departe. Asta daca voia sa-l mai creada cineva.

Si a venit ziua de luni, 3 iulie. L-am sunat la ora cu pricina. Nu a raspuns. Nu a raspuns nici la un sms pe care i l-am trimis. A reactionat exact asa cum banuiam, ca un las mincinos. Ca un PSD-ist adevarat, adica.

Sincer, n-am crezut nicio secunda in actele de vitejie ale lui Grindeanu, intotdeauna am spus ca a facut foarte mult rau acestei tari. Si a refuzat sa mai fie sluga lui Dragnea doar atunci cand stapanul i-a luat coltul de paine de la gura.

Acum, iata ca sluga s-a intors la stapan. Si la asta ma asteptam. Grindeanu, despre recenta discutie cu Dragnea: ‘S-au spus foarte multe lucruri. A aratat multa intelegere. Mi-a vorbit despre tinerete si despre tentatii, despre loialitatea fata de partid si despre datoria fata de tara. As zice ca mi-a vorbit parinteste. Sper ca ceea ce s-a intamplat imi va aduce un plus experientei politice, un plus pe care imi doresc sa-l folosesc in continuare in interiorul partidului.’

PS: Pentru interviul cu Sorin Grindeanu imi pregatisem 80 de intrebari. Voi mai scrie o carte, o continuarea la „Noaptea, ca hotii!”, si voi publica acest „interviu” cu Grindeanu exact asa cum trebuie sa fie. Fara nicio explicatie, fara niciun regret fata de tot ce ne-a facut.

PS 2: Am mai vazut vreo doua interviuri date de Grindeanu dupa ce a plecat de la Palatul Victoria. In ele am gasit niste raspunsuri, alunecoase, evident, dar ce nu am gasit au fost intrebarile”, a povestit Ramona Ursu pe pagina sa de Facebook.

Marius Pieleanu, ale carui relatii apropiate cu conducerea PSD sunt de notorietate, a dezvaluit, miercuri, ca Sorin Grindeanu va primi un post de consul al Romaniei pentru a nu pleca cu organizatia PSD Timis la partidul lui Ponta. Mai mult, la scurt timp dupa intalnirea dintre Grindeanu si Dragnea, o colaboratoare apropiata a fostului premier a fost numita prefect al judetului Timis.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Mii de protestatari la un nou miting impotriva lui Viktor Orban. Peter Magyar, prima amenintare serioasa la adresa premierului Ungariei

Mii de maghiari au protestat impotriva premierului nationalist Viktor Orban, duminica, in cadrul unui miting…

4 ore ago

Televiziunea Al Jazeera, inchisa in Israel. Conducerea postului va apela la ajutorul organizatiilor si instantelor internationale

Furnizorii israelieni de televiziune prin satelit si cablu au suspendat televiziunea din Qatar, Al Jazeera.…

10 ore ago

Noile „linii rosii” ale NATO. Occidentul va trimite trupe in Ucraina daca Rusia ataca si Republica Moldova

NATO a stabilit cel putin doua "linii rosii" care ar putea duce la o interventie…

10 ore ago

Karl Nehammer vrea teste ADN pentru imigrantii care incearca sa-si reunifice familiile in Austria. Opozitia considera masura drept electorala si populista

Cancelarul austriac Karl Nehammer vrea efectuarea de teste ADN in cazul rudelor persoanelor care beneficiaza…

8 ore ago