Categories: life

Aveti copii mici? Iata cat de usor ii pot pacali PEDOFILII pe Facebook. Copiii i-au invitat acasa

Un experiment menit sa dea fiori reci pe sira spinarii a fost realizat de un blogger din New York. Coby Persin si-a creat un profil fals de Facebook, apoi a inceput sa „agate” adolescente. El a vrut sa demonstreze cat de usor pot pica in plasa pedofililor copile de 12-13 ani.

In cadrul experimentului, Persin s-a dat drept un adolescent in varsta de 15 ani. Ascuns sub numele de Jason Biazzo, tanarul a intrat in vorba cu mai multe fete minore prin intermediul unui cont fals de utilizare, scrie dailymail.co.uk. Dupa doar patru zile de discutii pe chat el a reusit sa convinga trei fete sa se intalneasca cu el.

Cea dintai, Mikayla, avea doar 13 ani. Ea a acceptat sa se intalneasca cu tanarul intr-un parc din apropierea locuintei ei. Imediat ce parintii fetei au plecat de acasa, Mikayla a dat si ea fuga in parc pentru a-l intalni pe Jason Biazzo. Surpriza extrem de neplacuta pentru copila. Alaturi de tanarul cu care isi daduse intalnire a aparut tatal ei, care o astepta acolo in urma intelegerii cu autorul experimentului.

Juliana, in varsta de 12 ani, a indraznit chiar mai mult decat atat. Ea l-a invitat pe tanar acasa, crezand ca tatal sau doarme. Doar ca atunci cand asa-zisul Jason a sunat la sonerie, in spatele lui era chiar tatal copilei.

Jenna,de 14 ani, a avut curajul sa se urce in masina in care se presupunea ca se afla fratele partenerului sau de discutii si care urma sa o duca la intalnirea cu acesta. Supriza a fost extrem de neplacuta pentru Jenna, intrucat in dubita se aflau parintii ei, care au vrut sa ii dea copilei o lectie. Asta desi initial nici nu au crezut ca fata lor ar fi in stare de asa ceva.

Scopul experimentului a fost sa demonstreze cat de vulnerabile sunt adolescentele si cat de usor pot sa cada victime unor pedofili.

Iata vide-ul absolut socant realizat de blogger dupa ce a filmat toate aceste intalniri:

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
Gabriela Jianu

Share
Published by
Gabriela Jianu

Recent Posts

Surse: Remaniere guvernamentala dupa alegerile locale. „Adrian Vestea sigur pleaca”

Dupa alegerile locale si europarlamentare, de pe data de 9 iunie, va avea loc o…

54 de minute ago

21 de ani de puscarie pentru spionaj in favoarea Rusiei. Un fost angajat al NSA si-a aflat pedeapsa

Un specialist in domeniul cibernetic care a lucrat pentru scurt timp la agentia ultrasecreta americana…

27 de minute ago

Astazi este ultima zi. Apelurile lui Ciolacu si Firea au fost degeaba, Piedone a plecat in vacanta in loc sa-si retraga candidatura

Cristian Popescu Piedone este plecat in vacanta, in ultima in zi in care ar fi…

4 ore ago

„Specialistii” lui Piedone: Sefa auditului intern din Primaria Sector 5 si-a luat bacalaureatul la 33 de ani. Piedone, la 32 de ani

Sefa Serviciului Audit Intern din cadrul Primariei Sector 5, Adriana Narcisa Dicu, a obtinut diploma…

5 ore ago