Categories: news

Fanii ANTENA 3 au navalit peste Tudor Chirila: „Esti un jeg de om. Ti-ai batut joc de medici”

Campania declansata de Antena 3 impotriva lui Tudor Chirila, pentru ca solistul a avut curajul sa arate lipsa de profesionalism a ministrului Sanatatii, Nicolae Banicioiu, in cazul Colectiv, isi arata primele efecte. Fanii postului au navalit pe pagina de Facebook a lui Chirila pentru a-l injura.

Tudor Chirila a postat un mesaj prin care anunta ca doreste sa ofere o invitatie la un spectacol de teatru, insa s-a trezit cu injuraturi din partea fanilor Antena 3.

„Am cumparat bilete la spectacolele tale in trecut! Nu o sa se maiintample!!!! POATE SA FIE INTRAREA LIBERA, CA NU MERITI, JEG DE OM!!!! Ti-ai batut joc de medicii care salveaza vieti…de ce sa iti asigur painea cand nu meriti???”, a scris Andra Constantinescu.

„Te-am apreciat ca artist dar se pare ca aspiratiile tale nu sunt in lumea muzicii.Te intreb ai terminat cumva medicina si nu se stie,cu ce ti-au gresit cadrele medicale care n-au dormit zlie si nopti in sir?!”, a scris si Rita Balan.

Dupa cum se vede, Chirila nu i-a lasat fara replica pe cei care il jignesc. Mare parte dintre conturile de pe care este atacat au fost infiintate de putin timp.

Dupa ce l-a acuzat pe Nicolae Banicioiu ca a dat ordin spitalelor sa refuze ajutorul extern pentru tratarea ranitilor in incendiul de la Colectiv, Tudor Chirila a fost dur atacat de vedetele trustului Intact, Mircea Badea, Oana Stancu si Mihai Morar.

Citeste si: Oana Stancu, DIVERSIUNE contra lui Tudor Chirila: „E mizerabil ce face, medicii sunt pangariti”

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Autoritatile isi solicita documentele si studiile geotehnice legate de situatia din Slanic, Prahova. Termen: 48 de ore

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Prahova a cerut Consiliului Judetean Prahova, Primariei Slanic, Societatii…

14 ore ago

Lovituri cu drone si rachete ale Hezbollah, in nordul Israelului. Pro-iranienii lanseaza zilnic atacuri pentru a sustine Hamas

Miscarea libaneza pro-iraniana Hezbollah a anuntat ca a vizat sambata, 27 aprilie, doua pozitii militare…

14 ore ago

O vedeta irakiana de pe TikTok a fost impuscata in fata casei sale din Bagdad

Un barbat pe o motocicleta a impuscat mortal un influencer cunoscut sub numele de Om…

14 ore ago

Printul, complotistii si potentialul puci: In Germania incepe procesul extremistilor care planuiau o lovitura de stat

Una dintre cele mai mari actiuni in justitie din istoria Germaniei urmeaza sa inceapa luni…

14 ore ago

Un jurnalist al Forbes Rusia, arestat pentru difuzarea de „informatii false”. Acesta a scris despre civilii ucisi in Bucea

Un jurnalist al editiei ruse a revistei Forbes, Serghei Mingazov, a fost arestat sub acuzatii…

14 ore ago