politica

„Firea a depasit linia rosie. Sa se opreasca, este deja prea mult”. Codrin Stefanescu sare isi apere stapanul

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, i-a cerut, joi, Gabrielei Firea „sa se opreasca, sa se linisteasca”. El sustine ca Firea da „munitie nesperata” Opozitiei.

”O rog pe Firea sa se opreasca, sa se linisteasca! Este deja mult prea mult! Deja face jocurile adversarilor nostri care nu au niciun program coerent pentru romani, nu au nicio promisiune normala si logica, au doar atacuri si dansuri cu #rezist. (…) S-a depasit o linie rosie!”, a declarat Codrin Stefanescu la Antena 3.

Stefanescu a negat ca Dragnea o spioneaza pe Firea.

”Conflictul intre doamnele Carmen Dan si Gabriela Firea a depasit linia rosie. Scandalul da munitie nesperata opozitiei si lui Ciolos. Si noi am fost spionati, dar in orice caz nu am fost spionati de vreo institutie care sa fie coordonata de vreun ministru PSD. Gabriela Firea stie acest lucru. Nu ma asteptam sa dea vina de spionaj pe cineva din PSD”, a mai spus Codrin Stefanescu.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Piedone il acuza pe Ciolacu ca incearca sa-l mituiasca: „Promite functii pentru mine si pentru membrii familiei mele”

Cristian Popescu Piedone l-a acuzat, luni, la Antena 3 pe premierul PSD Marcel Ciolacu ca…

41 de minute ago

Fugarul Paul de Romania a fost arestat preventiv in Malta. Momentul in care a fost prins, Bucurestiul face presiuni pentru a fi extradat in Romania

Ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, a anuntat luni ca Paul de Romania a fost arestat preventiv…

7 minute ago

Dupa „Diamante”, si Vanghelie si-a depus candidatura: „Invatamantul este prioritatea mea. O sa fim un exemplu si pentru alte tari din Europa”

Marian Vanghelie si-a depus, luni, candidatura ca independent la Primaria Sectorului 5. Trimis in judecata…

24 de minute ago

Polonia face o predictie sumbra pentru Rusia daca o va ataca inca o data: „Rusia a atacat Polonia de multe ori in cei 500 de ani de istorie a noastra”

Polonia a emis o predictie sumbra pentru Rusia in cazul in care presedintele Vladimir Putin…

2 ore ago

Spania: Premierul socialist Pedro Sanchez, care amenintase cu demisia, anunta ca ramane in fruntea guvernului. Sotia sa este suspectata de coruptie

Pedro Sanchez, care a anuntat miercurea trecuta ca este gata sa demisioneze dupa anuntul privind…

4 ore ago

Un capitan al armatei germane este acuzat de spionaj in favoarea Rusiei. Inculpatul a facut rusilor oferte repetate si nesolicitate de cooperare

Procesul unui membru al Bundeswehr-ului german a inceput luni in orasul Dusseldorf din vestul tarii.…

2 minute ago