politica

Firea, iritata la Antena 3: „Este incredibil ca Nicusor Dan are un procent atat de mare. Voi munci de 10 ori mai mult”

Gabriela Firea si-a facut din nou aparitia la Antena 3, post controlat de protectorul ei politic, Dan Voiculescu, unde a tinut sa se lamenteze din nou ca nu a fost desemnata candidata la Primaria Capitalei, desi a sustinut ca „nu se lamenteaza”.

„Este o restartare. E adevarat, m-am pregatit trei ani si jumatate pentru candidatura la Primaria Capitalei. Politic s-a luat alta decizie in coalitie. Dupa ce m-am sfatuit cu colegii mei de la Bucuresti, social-democrati, familia, cu prietenii, am luat hotararea sa raman in politica, sa raman aici, in PSD, si sa-mi continui munca, pentru ca intotdeauna mi-a placut mai mult la atletism cursa de maraton, nu sprinturile. Cursa de viteza nu m-a caracterizat. Imi place sa fiu un partener de drum lung”, a spus Gabriela Firea.

Ea spune ca nu i s-au pus „neaparat” piedici.

„Ca orice om, am si eu si fani, si oameni care nu ma agreeaza neaparat. In politica, emotia e foarte importanta. Se iau decizii bazate pe calcule si pe ecuatii politice, dar se iau unele decizii si cu o componenta emotionala. Pana la urma, asta e decizia si nu sunt un om al lamentarilor”, adauga Gabriela Firea.

Intrebata daca a simtit ca a fost tradata, ea spune: „Au fost momente in care cred ca nu am meritat anumite declaratii, anumite atitudini, anumite luari de pozitie, insinuari”.

Gabriela Firea a tinut sa dea asigurari ca ii va face campanie lui Catalin Cirstoiu, candidatul comun ales de PSD-PNL la alegerile de la Primaria Capitalei.

„Voi munci de 10 ori mai mult. Pentru mine nu mai era atat de mult de muncit pentru ca muncisem trei ani si jumatate in sensul ca am mers in toate sectoarele, in toate cartierele am discutat cu tineri cu seniori cu femei, barbati cu antreprenori si reprezentati ai mediului bugetar. Deci campania mea mi-am facut-o trei ani si jumatate. Acum mai aveam un fine tunning sa spunem asa, pe ultima suta de metri si pregatirea propriu-zisa de alegeri. Acum cu noul candidat automat munca noastra este putin mai dificila, dar nu dam inapoi, nu este imposibil.

In acest moment stiu ca opiniile sunt impartite. Stiu ca actualul primar, intr-un mod incredibil din punctul meu de vedere are inca un procent destul de mare. Nu cred in sondaje, va spun de la inceput. Cata vreme nu cunosc esantionul ca sa vad daca este unul corect. Intr-adevar lupta este grea”, a sustinut Firea.

„Din punctul meu de vedere coroborand procentul de nemultumire care este 70%, nu poti sa fi prezentat ca avand aproape 30 %  si intentie de vot. Se bat cap in cap aceste informatii. Cred ca adevarul este undeva pe la 17-18% in ceea ce-l priveste, cam cat are USR in Bucuresti. Poate cu tot cu PMP si ce a mai ramas din partidul domnului Orban sa ajunga la 20%. Cred in sansa candidatului comun. Suntem doua partide, cele mai importante din tara.

Pentru noi ar fi important sa castigam pentru ca noi nu am avut o lupta pentru un om, adica revansa mea in fata domnului Dan, ci noi am avut o lupta pentru un sistem administrativ pe care nu-l consideram corect. Un primar nu este un contabil”, a mai acuzat Firea.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

O britanica in varsta de 82 de ani a ramas somera pentru prima oara in viata ei, dupa ce magazinul unde lucra din 1956 s-a inchis

O pensionara care a lucrat in acelasi magazin de incaltaminte Clarks timp de 68 de…

38 de minute ago

Die Welt: Rusia si Ucraina au fost la un pas de a ajunge la un acord de pace, in primavara lui 2022

Publicatia germana Die Welt scrie ca un acord de pace ar fi putut fi semnat la…

52 de minute ago

Ceasul de aur purtat de cel mai bogat pasager de la bordul Titanicului va fi vandut la licitatie

Un ceas de aur purtat de John Jacob Astor IV, membru al bogatei familii Astor…

58 de minute ago

Aventurile velierului Belem, nava monument national care va aduce flacara olimpica in Franta

Misiunea de a transporta flacara olimpica din Grecia in Franta a fost incredintata velierului Belem,…

O oră ago

Nou record mondial: un barbat din Ghana a imbratisat 1.123 de copaci intr-o ora, pentru a creste constientizarea protejarii mediului

Un barbat din Ghana care studiaza silvicultura in statul american Alabama a stabilit un record…

O oră ago

Nou scandal de proportii la AUR: candidatul la primaria sectorului 6 si-a dat demisia din partid si afirma ca „AUR e o iluzie dirijata de un Gunoi!”

Desemnat in luna martie de AUR drept candidat la Primaria Sectorului 6, Valentin Florea si-a…

2 ore ago