politica

Firea, luata la rost in fata Parchetului: „Mai mangliti cum mangleati inainte?”. Reactia otarata a ministrului PSD – Video

Ministrul Familiei, Gabriela Firea (PSD), a fost asteptata, miercuri seara, in fata Parchetului General de protestatarul Marian Morosanu „Ceausescu”. El a tinut sa-i reproseze ca PSD a infiintat un minister special pentru ea.

Dupa ce a explicat ca a fost chemata in fata procurorilor in calitate de martor in dosarul „10 August”. Firea a frost abordata de protestatar, care a intrebat-o daca PSD a infiintat Ministerul Familiei special pentru ea.

Firea a raspuns cu atacuri la adresa lui Nicusor Dan: „Aveti apa calda si caldura? Traficul s-a rezolvat?”.

„Mai mangliti cum mangleati inainte cand erati primar? V-ati facut minister, pentru familia Pandele-Firea”, a reactionat protestatarul.

Romania TV si Antena 3 au anuntat panicate, miercuri seara, ca ministrul Familiei, Gabriela Firea, este audiata la Parchetul General.

Firea a fost adusa pentru a da explicatii in Dosarul „10 August”.

In 2018, dupa o sedinta a conducerii PSD, Firea a declarat ca interventia jandarmilor a fost corecta pana la un punct, adica apararea sediului Guvernului”.

Ea a afirmat ca vina pentru ceea ce s-a intamplat in 10 august o poarta Carmen Dan, care a incercat sa dea vina pe prefect, „salvand practic imaginea publica a domnului presedinte Dragnea, care a propus-o”.

„Stiu din cele pe care le-am observat ca doamna Dan se consulta pe anumite subiecte cu domnul presedinte, plus ca domnul presedinte Dragnea a propus-o ca ministru pe doamna Dan. Eu am spus doar ca suntem intr-un impas.

Din nefericire, au fost doua tunuri cu apa care s-au defectat, de aceea s-a ajuns la gaze. Acum este o alta problema, ca doamna ministru nu a raspuns deloc celor spuse de mine. A venit cu niste xeroxuri, discutii pe Whats App, mesaje printate, niste discutii personale catre doamna prefect si domni din Ministerul de interne, discutii despre proteste, actiuni. Am intrebat-o daca ne spioneaza. Are o problema personala cu mine si cu doamna prefect, a jignit-o (…)”, a mai spus Firea.

„Jandarmii trebuie sa apere cladirile institutiilor, dar sunt totusi lucruri de reprosat in coordonarea actiunii de pe 10 august”, a mai sustinut Firea.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Cum se castiga contracte de peste 1 milion euro cu primaria lui Piedone. Denumirea firmei norocoase contine numele nepotului lui Piedone

Intr-o plangere adresata DNA de catre un fost director din Primaria Sectorului 5, aflata in…

6 ore ago

Oficial american: Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger care gazduia trupe americane. Fortele celor doua tari folosesc hangare separate

Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger, care gazduieste trupe americane, a declarat…

6 ore ago

INTERVIU Paul Constantin, bucatar: „Tinerii care mananca astazi fast-food vor ajunge sa aprecieze ciorbele si tocanitele, cand se vor aseza la casa lor”

Paul Constantin este una dintre cele mai volubile si mai indragite prezente mediatice din peisajul…

9 ore ago

Au revenit ploile abundente la Dubai. Mai multe zboruri au fost anulate, iar scolile si birourile au fost inchise

Mai multe zboruri ale companiei Emirates au fost anulate sau au avut intarzieri, joi, pe…

6 ore ago

Pregatiri pentru Jocurile Olimpice: Parisul inaugureaza un bazin masiv de stocare a apei pentru a curata raul Sena

Oficialii francezi au inaugurat, joi, un bazin imens de stocare a apei menit sa ajute…

6 ore ago