externe

„Fuck you!”. Primarul din Chicago l-a injurat pe Donald Trump intr-o conferinta de presa

„Fuck you”, i-a spus primarul din Chicago, Lori Lightfoot lui Donald Trump cu privire la revoltele de la Minneapolis, cauzate de moartea afroamericanului George Floyd, dupa o arestare in forta a politiei, si l-a acuzat pe locatarul Casei Albe de ”urzirea violentei”, scrie news.ro.

Donald Trump, care a denuntat in mai multe randuri o crima ”tragica”, i-a atacat joi pe ”spargatori”.

”Jafurile vor fi primite imediat cu gloante”, a amenintat el manifestantii intr-un tweet, marcat de Twitter ca o ”apologie a violentei”.

”Scopul lui este sa polarizeze, sa destabilizeze Guvernul local si sa inflameze pulsiuni rasiste. Iar noi nu-l putem lasa absolut deloc s-o faca”, a subliniat vineri Lori Lightfoot.

”Voi coda ceea ce vreau sa-i transmit cu adevarat lui Donald Trump. Sunt doua cuvinte: incep cu «f» si se termina cu «you»”, a spus ea.

”Eu nu voi ramane tacuta in timp ce acest om incearca in mod cinic sa transforme acest moment incredibil de dureros intr-un moment in propriul sau profit politic”, a denuntat primarul.

”Sunt o femeie de culoare si sunt un lider. Si ma simt obligata sa ma exprim atunci cand ceva atat de ofensator este spus de catre cineva. Dar mai ales de catre presedinte. Si nu imi cer absolut deloc scuze pentru alegerea cuvintelor si felul in care ii spun pentru ceea ce a spus. este o greseala. Este ofensator, iar el trebui sa retracteze si sa-si ceara scuze”.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Recent Posts

Firea, iar la Antena 3: „Si eu am fost olimpica la romana, dar nu m-am laudat cu asta”

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a sustinut duminica seara, la Antena 3, ca…

5 ore ago

O unitate de veterani ucraineni, de peste 60 de ani, in lupta cu rusii. „Lupii Stepei” nu primesc nici munitie si nici salarii din partea armatei

Unitatea de artilerie mobila a lui Oleksandr Taran nu face parte din trupele armatei  ucrainene,…

5 ore ago

Paul de Romania, prins in Malta. El are de ispasit o pedeapsa de 3 ani si patru luni de inchisoare

In urma cooperarii politienesti dintre Politia Romana si Politia din Malta, potrivit unor surse judiciare,…

6 ore ago

Piedone il ia peste picior pe „prietenul” Ciolacu: „Salivezi ca pisica la sunca, vad c-ai mai albit in ultima luna! Stresat? Esti bine?”

Candidatul PUSL la Primaria Capitalei Cristian Popescu Piedone i-a transmis duminica lui Marcel Ciolacu ca…

5 ore ago

„Cancel culture“ – editia 1947-1948. Cum a fost distrusa Academia Romana si au fost „anulati“ Tudor Arghezi, Traian Vuia, Lucian Blaga si Radulescu-Motru

In numarul din 5 ianuarie 1947, ziarul „Scanteia“ incepea o brusca si furibunda campanie impotriva…

14 ore ago