politica

Gata cu manariile. Nicusor Dan l-a dat afara din sedinta pe un director care a cerut peste 1.000 euro pentru o banca: „Si avem nevoie de 3.000 de banci”

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, l-a dat afara din sedinta in care se discuta bugetul orasului pe anul 2021 pe directorul economic de la Administratiei Lacuri Parcuri si Agrement Bucuresti, Razvan Nitu, dupa ce acesta a cerut 15 milioane de lei pentru banci.

Conform unor surse care au participat la intalnire, citate de televiziunile de stiri, Razvan Nitu a solicitat in buget 15 milioane lei pentru a cumpara banci.

Nicusor Dan l-a intrebat pe Nitu cat costa o banca. „5.000 de lei”, a raspuns Nitu. „Si avem nevoie de 3.000 de banci”, a adaugat seful de la Lacuri Parcuri si Agrement.

„Va bateti joc de noi? Va rog sa parasiti sala in acest moment ca va bateti joc de noi”, a reactionat Nicusor Dan.

Razvan Nitu a fost adus de Gabriela Firea ca director economic la ALPAB. In 2017 acesta a fost sef la Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti, dupa a fost seful RADET.

Si-a dat demisia in 2018 in urma unui incident in care doi angajati au murit dupa ce o conducta cu apa fierbinte a explodat in subteran.

Dupa demisie a ocupat succesiv functii de conducere la companiile municipale infiintate de fostul primar Gabriela Firea (Compania Muncipala Medicala, Compania Municipala de Protectie Civila si Compania Municipala de Iluminat Public).

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

SUA au cumparat un lot de 81 de avioane rusesti de lupta vechi, au platit 20.000 de dolari pentru fiecare. Ce vor face americanii cu aceste aparate

Statele Unite au achizitionat 81 de avioane de lupta invechite din epoca sovietica din Kazahstan,…

16 minute ago

In Statele Unite au fost identificate primele trei cazuri de infectare cu HIV prin intermediul acelor folosite in tratamente cosmetice

Trei femei care au fost diagnosticate cu HIV dupa ce au fost supuse unor proceduri…

10 minute ago

Clotilde Armand: „Ciolacu are BAC-ul luat – probabil cu spaga – la 38 ani. Nici Viorica Dancila nu-l intrece in dezacorduri si perle”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, are o replica foarte taioasa dupa atacurile la care a…

56 de minute ago

AstraZeneca recunoaste pentru prima data oficial ca vaccinul sau Covid poate provoca efecte secundare rare

AstraZeneca a recunoscut pentru prima data in documente judiciare ca vaccinul sau Covid poate provoca…

O oră ago

Basescu anunta ca „nu ma duc la vot” daca ar trebui sa aleaga intre Nicolae Ciuca, Marcel Ciolacu si Mircea Geoana: „Niciunul dintre ei”

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, chestionat pe cine dintre Nicolae Ciuca, Marcel Ciolacu si…

48 de minute ago