politica

Hotie marca Antena 3. Au furat imaginile unei jurnaliste pentru a realiza un montaj mincinos despre „rezistaci”

Antena 3 a prezentat, duminica seara, la „Sinteza Zilei” mai multe imagini filmate in preajma Ateneului Roman in timpul protesttului de joi seara. Imaginile au fost furate de pe contul de YouTube al jurnalistei Camelia Tabacu cu scopul de a denigra manifestarea de protest.

Materialul montat deAntena 3 cu imaginile furate de la Camelia Tabacu a continut numeroase minciuni, intoxicari si invective. Protestatarii, catalogati „rezistaci”, au fost acuzati ca au manifestat impotriva preluarii de catre Romania a Presedintiei Consiliului UE. Mai mult, s-a afirmat ca „rezistacii” ar fi incercat sa intre cu forta in Ateneul Roman, peste oficialii romani si europeni, desi chiar in materialul prezentat era limpede ca acestia erau nemultumiti de faptul ca jandarmii ii impiedica sa ajunga la locul protestului.

„Cand reusesti sa te autodepasesti in ticalosie in nici 24 de ore. Nu sunt doar o hoata care le-a furat sclavilor de la Antene imaginile cu Vladimir Draghia (filmate exclusiv de mine), raportata la youtube pentru asta, am ajuns intre timp ‘o femeie’ rezistaca si provocatoare care a incitat fortele de ordine de la Ateneu. (…) Despre faptul ca au folosit minute bune din munca mea in prime-time, fara acordul meu, ce sa mai zic?!”, a scris Camelia Tabacu pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Anuntul Moscovei de Paste: „Presedintele Putin a ordonat exercitii nucleare” pentru a speria Occidentul

Rusia a anuntat luni ca va organiza un exercitiu militar care va include antrenamente pentru…

2 ore ago

Primarul Bucurestiului, Nicusor Dan, sustine ca ar mai avea nevoie de inca trei mandate pentru a rezolva toate problemele orasului

Actualul primar al Capitalei, Nicusor Dan, spune ca ar mai avea nevoie de inca trei…

4 ore ago

Atac murdar al lui Piedone pe teme religioase: „Nicusor, stim ca nu esti dus la biserica, te opui familiei traditionale”

Cristian Popescu Piedone a lansat un atac murdar, in a doua zi de Paste, la…

4 ore ago

Liiceanu: „Firea din nou la primarie? Ce cauta din nou? Cum de oamenii o accepta?”. Ce spune despre Piedone: „E innebunitor”

Mesaje dure al lui Gabriela Liiceanu in legatura cu doi dintre principalii candidati la Primaria…

4 ore ago

Franta si-a trimis oficial primii militari in Ucraina, ei sunt membri ai Legiunii Straine. Cum va reactiona NATO?

Franta a trimis primele sale trupe in mod oficial in Ucraina. Acestea au fost desfasurate…

3 ore ago