Categories: politicarecomandate

Iata unde sunt „cainii”: „Traiasca regele Cristi!”. Imagini din sediul PSD Tandarei dupa victoria candidatului PSD

Imagini halucinante din sediul PSD Tandarei, duminica noapte. Dupa ce s-a confirmat victoria candidatului PSD Cristian Roman, zeci de simpatizanti ai acestuia au venit in sediul PSD pentru a sarbatori cu urlete.

„Cristi e puterea in oras! Traiasca Regele Cristi”, au strigat pesedistii.

Apoi, cineva a adus o cutie cu sepci inscriptionate cu PSD.  „Luati sepcile, bagati sepcile pe cap”, s-a auzit un ordin, dupa care toti au inceput sa urle.

„Cuvintele cheie pentru aceasta campanie vor fi: „Impreuna pentru Tandarei!“». Dorinta noastra este ca din aceasta competitie electorala sa nu castige niciun partid politic, sa nu castige niciun candidat… Ci sa castige Tandareiul! Acesta este lucrul cel mai important! Si cand spunem sa castige orasul, intelegem ca vrem confort urban, infrastructura rutiera si edilitara, educatie pentru copii nostri si liniste pentru parintii nostri!”, a declarat Roman in fata Primariei Tandarei.

Cristian Roman a mai fost primar al orasului Tandarei intre 2012-2017. In ianuarie 2017, el a fost condamnat definitiv la 2 ani si 9 luni inchisoare cu suspendare sub supraveghere, pentru un termen de incercare de 3 ani.

Acesta fusese arestat preventiv in 2014 intr-un dosar de abuz in serviciu si fals intelectual in legatura cu derularea unor contracte de proiectare si executare de lucrari la drumuri de catre municipalitate, cu un prejudiciu estimat la 400.000 de lei, potrivit acuzatiilor procurorilor.

Conform procurorilor, primarul si seful Biroului de Achizitii Publice, Costica Ionescu, erau acuzati ca au incheiat contracte pentru executarea lucrarilor fara a respecta normele legale in domeniul achizitiilor publice si ar fi facut plati din bugetul public pentru lucrari inexistente. Totodata, cei doi au intocmit mai multe documente false pentru a ascunde faptele.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Romania, pe locul 89 in topul celor mai atragatoare tari pentru cei care vor sa lucreze in strainatate. Pe primul loc se afla Marea Britanie

Romania se afla pe locul 89 in clasamentul celor mai atragatoare tari pentru cei care…

19 minute ago

Serviciile speciale poloneze au descoperit un dispozitiv de interceptarea telefonica in sala unde se desfasura o sedinta de guvern

Serviciile Speciale poloneze au anuntat ca au descoperit si demontat „un dispozitiv care ar putea…

14 minute ago

Steagul rus va fi interzis la Berlin pe 9 mai. Au fost anuntate mai multe manifestari pro-ruse in capitala germana

In acest an, autoritatile capitalei germane, Berlin, au interzis steagurile rusesti, uniformele militare, afisele cu…

25 de minute ago

Planeta s-a confruntat cu cea mai fierbinte luna aprilie, iar oamenii de stiinta avertizeaza ca 2024 ar putea depasi recordurile de caldura pentru al doilea an la rand

Luna trecuta, lumea a indurat cel mai fierbinte aprilie inregistrat, conform noilor date de la…

21 de minute ago

Imagini spectaculoase: un avion Boeing 763 a aterizat „in bot” pe aeroportul din Istanbul, din cauza unei defectiuni la trenul de aterizare – VIDEO

Un avion cargo FedEx s-a confruntat cu o situatie tensionata miercuri, cand a executat o…

23 de minute ago

Dupa Franta, si Lituania este gata sa trimita trupe in Ucraina, in cadrul unei misiuni de antrenament

Lituania este pregatita sa trimita soldati in Ucraina in cadrul unei misiuni de antrenament, scrie…

27 de minute ago