politica

Incep dezvaluirile. Vicepresedinte PSD: „Niciodata guvernul nu a fost condus de Dancila, nu a avut capacitatile necesare. Dragnea, un disperat”

Robert Negoita, vicepresedinte al PSD, lanseaza un atac extrem de virulent la adresa presedintelui partidului, Liviu Dragnea. „Trebuia sa isi ceara scuze pentru modul ticalos in care a consua Romania si partidul si sa plece”, a declarat Negoita, luni, la Digi24.

„Nu ma astept sa se retraga, se va agata ca un disperat de pozitie. Ca o persoana lipsita de decenta. Daca avea decenta, astazi nu mai era presedinte de partid, isi dadea demisia aseara. Trebuia sa isi ceara scuze pentru modul ticalos in care a condus Romania si partidul si sa plece. Sunt convins ca nu o va face”, a spus Negoita.

El s-a aratat convins ca Dragnea nu va demisiona.  „PSD are o minima capacitate de a se curata de tot raul si mocirla care treneaza in acest moment. Gasca de la conducerea partidului este din ce in ce mai ticaloasa. Eu ma regaesc tot mai putin in aceasta zona, sunt tot mai detasat (…). Dragnea nu va pleca, gasca de la conducerea partidului este mult prea legata, se vor tine unii pe altii in aceasta mocirla in care se vor scugfunda din ce in ce mai mult”, a mai spus Negoita.

Negoita a mai spus apoi ca Dancila este „marioneta” lui Liviu Dragnea, de aceea seful PSD i-a cerut duminica seara sa nu demisioneze.

„Niciodata guvernul nu a fost condus de Viorica Dancila, nu a avut capacitatile necesare. Nu are minimul necesar ca sa conduca un guvern, nu trebuia sa fi ocupat niciodata acea pozitie”, a mai spus Negoita.

Urmareste-ne si pe:
Ovidiu Albu

Share
Published by
Ovidiu Albu

Recent Posts

Secretarul general al ONU avertizeaza Israelul ca „invadarea orasului Rafah ar fi intolerabila”

"Invadarea" orasului Rafah, din sudul Fasiei Gaza, unde Israelul a promis ca va desfasura o…

11 minute ago

„Comportament inacceptabil”: un avion de lupta chinez a lansat rachete de semnalizare pe traiectoria unui elicopter al marinei australiene

Premierul australian Anthony Albanese a denuntat marti Beijingului comportamentul "inacceptabil" al unui avion de lupta…

26 de minute ago

Judecatoarea din Suceava care le furniza informatii interlopilor se plange ca DIICOT i-ar fi incalcat intimitatea inregistrand-o cand se droga alaturi de acestia

Judecatoarea Ana Maria Chirila care vindea informatii interlopilor si a fost filmata in timp ce…

41 de minute ago

Un barbat a fost ucis de un tren de metrou in Madrid, dupa ce a coborat pe sine sa-si faca nevoile

Un barbat a fost ucis de un tren de metrou dupa ce a intrat pe…

56 de minute ago

A ramas iar fara vin? Dmitri Medvedev ameninta tarile occidentale cu atacuri nucleare asupra capitalelor lor, daca vor trimite trupe in Ucraina

Rusia va raspunde cu un atac nuclear asupra Londrei, Parisului si Washingtonului daca trupele occidentale…

O oră ago

Doi rezervisti israelieni, ucisi in urma unui atac cu drona revendicat de miscarea terorista Hezbollah

Doi soldati in rezerva ai IDF au fost ucisi ieri dupa-amiaza intr-un atac cu drona…

O oră ago