politica

Iohannis, mesaj catre elevi in plina greva a profesorilor: „Invatati, invatati bine ca merita!”

Presedintele Klaus Iohannis, fost profesor de fizica la liceul german Brukenthal din Sibiu, le-a spus, joi, mai multor elevi, care i-au cantat melodia „O lume minunata” in curtea bisericii evanghelice din comuna Cristian, ca merita sa invete bine la scoala, el declarandu-se impresionat de felul in care au interpretat cantecul.

„Foarte frumos! Ce ziceti? Facem o poza?”, le-a spus Klaus Iohannis elevilor care au cantat.

Elevii s-au fotografiat impreuna cu presedintele Klaus Iohannis si cel al Germaniei, Frank-Walter Steinmeier.

Klaus Iohannis i-a intrebat pe copii in ce clasa sunt, dupa care le-a adresat indemnul sa invete bine. „Toti sunteti la scoala? Da? Impresionant! Va doresc numai bine! Invatati, invatati bine ca merita!”, le-a spus Iohannis copiilor.

Klaus Iohannis si Frank-Walter Steinmeier au vizitat, joi, Colegiul National Brukenthal, unde Iohannis a fost elev si profesor. Inainte, un grup de liceeni de la Colegiul National „Gheorghe Lazar” si diriginta lor, Carmen Iohannis s-au fotografiat cu cei doi presedinti. Carmen Iohannis a spus ca ea nu este in greva si ca nu face politica si ca a venit cu elevii ei, la cererea acestora.

„Vedeti ca pana si greva are ceva avantaje”, le-a spus, in gluma, presedintele Iohannis elevilor lui Carmen Iohannis, citat de Agerpres.

Carmen Iohannis a precizat ca a venit cu elevii sai sa-i intampine pe cei doi presedinti.

„Eu nu am venit aici politic, am venit impreuna cu clasa mea sa-i intampinam pe presedinti. Atat facem”, a spus Carmen Iohannis.

Presedintele Klaus Iohannis si omologul german Frank-Walter Steinmeier, aflat intr-o vizita de stat in Romania, au vizitat joi Sibiul. Programul celor doi oficiali a cuprins o vizita la primarie, o intalnire cu reprezentantii comunitatii germane si vizitarea Colegiului National „Samuel von Brukenthal” si a Bisericii evanghelice fortificate din comuna Cristian.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Cum se castiga contracte de peste 1 milion euro cu primaria lui Piedone. Denumirea firmei norocoase contine numele nepotului lui Piedone

Intr-o plangere adresata DNA de catre un fost director din Primaria Sectorului 5, aflata in…

9 ore ago

Oficial american: Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger care gazduia trupe americane. Fortele celor doua tari folosesc hangare separate

Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger, care gazduieste trupe americane, a declarat…

9 ore ago

INTERVIU Paul Constantin, bucatar: „Tinerii care mananca astazi fast-food vor ajunge sa aprecieze ciorbele si tocanitele, cand se vor aseza la casa lor”

Paul Constantin este una dintre cele mai volubile si mai indragite prezente mediatice din peisajul…

12 ore ago

Au revenit ploile abundente la Dubai. Mai multe zboruri au fost anulate, iar scolile si birourile au fost inchise

Mai multe zboruri ale companiei Emirates au fost anulate sau au avut intarzieri, joi, pe…

9 ore ago

Pregatiri pentru Jocurile Olimpice: Parisul inaugureaza un bazin masiv de stocare a apei pentru a curata raul Sena

Oficialii francezi au inaugurat, joi, un bazin imens de stocare a apei menit sa ajute…

9 ore ago