politica

Klaus Iohannis stie sigur, Guvernul Dancila va fi alungat maine: „Incepem prima faza de reconstructie a Romaniei”

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri seara, la intrunirea liberalilor din Bucuresti si Ilfov, ca „maine, Guvernul fancila va cadea”.

Principalele declaratii:

– Ati strans atatea semnaturi in Bucuresti si Ilfov cat altii care se dau mari au strans in toata tara, felicitari

– Voi, care sunteti aici, reprezentati cele mai puternice si cele mai vizibile organizatii. Suntem in Capitala

– Incepem prima faza de reconstructie a Romaniei maine, dupa ce cade guvernul Dancila. Vreau sa fiu foarte clar, ca sa nu incape indoiala si sa nu capete glas carcotasii: eu imi doresc foarte mult ca motiunea de maine din Parlament sa fie incununata de succes. Acest guvern trebuie sa plece acasa

– Voi veti asigura o tranzitie serioasa, ordonata, pana la alegerile parlamentare

– Cum am putut noi romanii sa ajungem, la aceasta situatie extrem de neplacuta, sa fim condusi de acest PSD deraiat, sa avem un guvern care face atata rau Romaniei

– S-au apucat sa destructureze si sa acapareze marile sisteme publice ale Romaniei. Si ce-au realizat? Au realizat ceva inimaginabil. O involutie a Romaniei intr-o perioada in care am fi avut atatea sanse de dezvoltare. Am fi putut, daca nu ne-am fi impiedicat de acest PSD, sa fim in rand cu natiile mari ale Europei.

– Europa ne respecta, Europa ne doreste. Va amintesc doar de summit-ul care a avut loc in inima Romaniei. I-ati vazut pe liderii europeni cu cata apropiere, cu cat drag au venit in Romania.

– Europa ne asteapta cu bratele deschise, dar noi cu pesedistii nostri. PSD a intrat din prima zi de guvernare pe contrasens cu romanii si ne-a blocat. Eu am facut tot ce putea sa faca presedintele Romaniei. Pe cei doi elefanti de la inceput i-am alungat. Nici amnistie si gratiere nu au reusit, n-au reusit sa le strice asa cum le-au imaginat. Sa nu credeti ca le-a venit mintea la cap, nu au reusit pentru ca m-am suit eu in capul lor.

– Si legile Justitiei? Mai stiti de cate ori le-am trimis inapoi? Apoi la Curtea Constitutionala? N-au iesit perfecte, dar au iesit departe de cum erau. A mai ramas treaba cu Sectia Speciala. O rezolvam si pe asta.

– Pesedistii au incercat sa se razbune pe romani la propriu, nu la figurat. Va mai amintiti o zi din august? Cand romani pasnici au fost intampinati de jandarmi echipati de razboi? Asa au incercat PSD-istii sa inabuse nemultumirile romanilor.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Cum se castiga contracte de peste 1 milion euro cu primaria lui Piedone. Denumirea firmei norocoase contine numele nepotului lui Piedone

Intr-o plangere adresata DNA de catre un fost director din Primaria Sectorului 5, aflata in…

6 ore ago

Oficial american: Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger care gazduia trupe americane. Fortele celor doua tari folosesc hangare separate

Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger, care gazduieste trupe americane, a declarat…

6 ore ago

INTERVIU Paul Constantin, bucatar: „Tinerii care mananca astazi fast-food vor ajunge sa aprecieze ciorbele si tocanitele, cand se vor aseza la casa lor”

Paul Constantin este una dintre cele mai volubile si mai indragite prezente mediatice din peisajul…

9 ore ago

Au revenit ploile abundente la Dubai. Mai multe zboruri au fost anulate, iar scolile si birourile au fost inchise

Mai multe zboruri ale companiei Emirates au fost anulate sau au avut intarzieri, joi, pe…

6 ore ago

Pregatiri pentru Jocurile Olimpice: Parisul inaugureaza un bazin masiv de stocare a apei pentru a curata raul Sena

Oficialii francezi au inaugurat, joi, un bazin imens de stocare a apei menit sa ajute…

6 ore ago