news

Liderii PSD sunt galbeni. Protest amplu in Caracal, tinerii stiu cine este de vina: „Coruptia ucide!”

Peste 700 de tineri, elevi si colegi ai Alexandrei, protesteaza miercuri in Caracal fata de institutiile si oficialii incompetenti care au permis ca Alexandra sa fie ucisa.

Tinerii au protestat in fata Politiei Caracal dupa care au plecat in mars spre casa lui Gheorghe Dinca. Pe drum, li s-au alaturat numerosi alti locuitori.

Tinerii scandeaza „Vrem dreptate” si „Coruptia ucide!”. „Coruptia ucide” este unul dintre mesajele simbol care au reunit sute de mii de protestatari in Piata Victoriei in timpul tentativelor PSD de masacrare a legislatiei penale si legilor justitiei.

Procurorul-sef al DIICOT, Felix Banila, a declarat miercuri ca nu are concluziile preliminare ale testelor genetice si antropologice cu privire la fragmentele osoase ridicate de la locuinta lui Gheorghe Dinca, iar tot ceea ce a aparut in spatiul public sunt doar „stiri pe surse neconfirmate oficial”.

„Vreau sa va aduc la cunostinta, in mod oficial, ca pana la acest moment nu avem nici macar concluziile preliminare ale testelor genetice si antropologice cu privire la fragmentele osoase ridicate de la fata locului si, de aceea, tot ce a aparut in spatiul public sunt doar stiri pe surse neconfirmate oficial si va asigur ca de indata ce vom primi macar concluzii preliminare cu privire la aceste rezultate va vom comunica numaidecat”, a spus Banila, intr-o conferinta de presa.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Piedone il acuza pe Ciolacu ca incearca sa-l mituiasca: „Promite functii pentru mine si pentru membrii familiei mele”

Cristian Popescu Piedone l-a acuzat, luni, la Antena 3 pe premierul PSD Marcel Ciolacu ca…

O oră ago

Fugarul Paul de Romania a fost arestat preventiv in Malta. Momentul in care a fost prins, Bucurestiul face presiuni pentru a fi extradat in Romania

Ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, a anuntat luni ca Paul de Romania a fost arestat preventiv…

42 de minute ago

Fostul premier belgian Guy Verhofstadt a fost victima hackerilor chinezi

Guy Verhofstadt, fost prim-ministru belgian si membru al Parlamentului European, a dezvaluit ca a fost…

31 de minute ago

Dupa „Diamante”, si Vanghelie si-a depus candidatura: „Invatamantul este prioritatea mea. O sa fim un exemplu si pentru alte tari din Europa”

Marian Vanghelie si-a depus, luni, candidatura ca independent la Primaria Sectorului 5. Trimis in judecata…

59 de minute ago

Spania: Premierul socialist Pedro Sanchez, care amenintase cu demisia, anunta ca ramane in fruntea guvernului. Sotia sa este suspectata de coruptie

Pedro Sanchez, care a anuntat miercurea trecuta ca este gata sa demisioneze dupa anuntul privind…

4 ore ago