Categories: politica

„Liviule, daca esti barbat, daca ai curaj, daca nu ti-e rusine de ce-ai facut, te astept la orice ora, la orice post de televiziune”. Provocare pentru seful PSD

Presedintele PNL, Ludovic Orban, l-a provocat, miercuri, pe liderul PSD, Liviu Dragnea, la o dezbatere publica in legatura cu situatia actuala a Romaniei, liberalul afirmand ca Dragnea nu ar trebuie sa se mai ascunda in spatele ”latrailor de partid”.

„Il provoc pe Liviu Dragnea la o dezbatere publica privind situatia Romaniei astazi, privind distrugerea sistematica a economiei de catre guvernul PSD si privitor la directia in care trebuie sa se indrepte Romania. Este momentul ca valul minciunilor PSD-iste sa fie dat la o parte”, a precizat Orban, la Palatul Parlamentului.

De asemenea, el i-a transmis lui Dragnea ca, daca este barbat, ar trebuie sa se prezinte la o dezbatere „cinstita, directa”, la orice post de televiziune.

„Liviule, daca esti barbat, daca ai curaj, daca nu ti-e rusine de ce-ai facut, te astept la orice ora, la orice post de televiziune, cu orice moderator, la o dezbatere cinstita, directa, privind starea natiunii, privind directia in care se indreapta Romania. Faptul ca te ascunzi in spatele latrailor de partid si a pseudonanalistilor care functioneaza ca purtatori de cuvant ai PSD, nu face decat sa induca o ceata suplimentara asupra realitatii economice romanesti si consider ca doar o dezbatere fata in fata poate sa permita cu adevarat ca cetatenii sa inteleaga ce se intampla in Romania si cine are dreptate”, i-a transmis Ludovic Orban lui Liviu Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Piedone il acuza pe Ciolacu ca incearca sa-l mituiasca: „Promite functii pentru mine si pentru membrii familiei mele”

Cristian Popescu Piedone l-a acuzat, luni, la Antena 3 pe premierul PSD Marcel Ciolacu ca…

O oră ago

Fugarul Paul de Romania a fost arestat preventiv in Malta. Momentul in care a fost prins, Bucurestiul face presiuni pentru a fi extradat in Romania

Ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, a anuntat luni ca Paul de Romania a fost arestat preventiv…

26 de minute ago

Polonia face o predictie sumbra pentru Rusia daca o va ataca inca o data: „Rusia a atacat Polonia de multe ori in cei 500 de ani de istorie a noastra”

Polonia a emis o predictie sumbra pentru Rusia in cazul in care presedintele Vladimir Putin…

2 ore ago

Fostul premier belgian Guy Verhofstadt a fost victima hackerilor chinezi

Guy Verhofstadt, fost prim-ministru belgian si membru al Parlamentului European, a dezvaluit ca a fost…

16 minute ago

Dupa „Diamante”, si Vanghelie si-a depus candidatura: „Invatamantul este prioritatea mea. O sa fim un exemplu si pentru alte tari din Europa”

Marian Vanghelie si-a depus, luni, candidatura ca independent la Primaria Sectorului 5. Trimis in judecata…

43 de minute ago

Spania: Premierul socialist Pedro Sanchez, care amenintase cu demisia, anunta ca ramane in fruntea guvernului. Sotia sa este suspectata de coruptie

Pedro Sanchez, care a anuntat miercurea trecuta ca este gata sa demisioneze dupa anuntul privind…

4 ore ago