politica

Minciunile lui Ciolacu la Bruxelles: „Renate Weber este o liberala de frunte. Ne-am adresat comisarilor”

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a sustinut din nou ca Avocatul Poporului, Renate Weber, nu are nicio legatura cu PSD si ca, mai mult, aceasta ar fi o „liberala de frunte”.

Ciolacu a anuntat, intr-un interviu la DC News, ca s-a plans Comisiei Europene si chiar si presedintelui Ursula von der Leyen ca puterea de la Bucresti vrea sa o schimbe pe „liberala” Renate Weber.

„Ne-am adresat comisarilor, si doamnei presedinte a Comisiei, stie toata lumea la Bruxelles aceasta situatie, am vazut ca au lasat-o mai incet cu Avocatul Poporului.

Doamna Renate Weber nu a fost membru al PSD, e liberala de frunte. A fost europarlamentar, o profesionista. Pe cine vrei sa aduci? Mai gasim pe cineva cu vrahitoare, vreun cioclu, vreo coafeza cum a fost gasita pe la Ape?

Dom’le, nu stiu ce putem spune de doamna Renate Weber, dar de profesionista, este o profesionista. Nu am auzit pe cineva spunand ca nu este o profesionista. Sau n-am auzit ca doamna Renate Weber este vreo pesedista”, a sustinut Ciolacu la DC News.

Reamintim ca Renate Weber a fost membru al ALDE. ALDE doar s-a autointitulat „de dreapta”, insa a fost tot timpul o anexa a PSD.

ALDE a fost infiintat cu ajutorul PSD la scurt timp dupa ce PNL a decis sa paraseasca USL, in 2014. Tariceanu a demisionat atunci brusc din PNL si si-a infiintat propriul partid.

ALDE a aparut prin transformarea peste noapte a Partidul National al Mediului, preluat de Tariceanu, in Partidul Liberal Reformator, care apoi a devenit ALDE. Partidul National al Mediului era condus de Ionica Anutoiu, un partener de afaceri al vicepresedintelui PSD de atunci, Constantin Nita. Anutoiu avea deja o condamnare pentru omucidere, Nita a fost condamnat ulterior la inchisoare cu executare pentru coruptie.

Citeste si: Tariceanu, care si-a infiintat ALDE cu ajutorul crucial al unui condamnat pentru omucidere, da lectii de moralitate

Urmareste-ne si pe:
Ovidiu Albu

Share
Published by
Ovidiu Albu

Recent Posts

Anunt surpriza al Ucrainei, primele avioane F-16 sosesc imediat dupa Paste. Avioanele vin din Danemarca, Olanda, Norvegia si Belgia

Ucraina va incepe sa opereze cu avioane F-16 dupa Pastele ortodox din 5 mai, a…

15 ore ago

Revolta pe marginea unei afaceri urat mirositoare, in Tara Fagarasului. „Facem o Rosie Montana la Ucea, daca nu intelegeti!”

„Cea mai mare groapa de gunoi a Europei” ar urma sa fie amplasata in zona…

15 ore ago

Violenta izbucneste la UCLA in timp ce politia pune capat protestelor de la Universitatea Columbia din New York, arestand 280 de persoane

Tensiunile au crescut, miercuri, in campusurile americane, cand sustinatorii pro-israelieni au atacat o tabara de…

15 ore ago

Irlanda: Politia a desfiintat tabara de migranti din centrul Dublinului

In mijlocul unei dispute diplomatice cu Marea Britanie cu privire la repatrierea migrantilor, autoritatile irlandeze…

16 ore ago