Categories: news

Moment penibil la Antena 3. Savaliuc si-a inghitit vorbele dupa ce a aflat ca o vedeta Antena 3 este „sorosista”, a beneficiat de bursa finantata de Soros

Un nou moment de un ridicol rar la Antena 3. Razvan Savaliuc, unul dintre invitatii de casa ai postului, a cerut ca „sorosistii”, aduca cei care au beneficiat de burse finantate de George Soros, sa fie dati afara din institutii. Insa chiar realizatoarea emisiunii in care facea astfel de declarati a fost bursiera Soros.

„Erdogan a fost nevoit sa instituie starea de necesitate pentru a-i scoate din institutii pe oamenii unui sorosist de-acolo, Gulen. Si la noi, guvernul trebuie sa actioneze in forta. ONG-urile lui Soros trebuie inchise, iar oamenii lui sa fie dati afara din institutii!”, a declarat, foarte nervos Razvan Savaliuc.

Moderatoarea Alessandra Stoicescu a intervenit insa vadit panicata sa il domoleasca pe Savaliuc. Ulterior s-a aflat si motivul acestei suprinzatoare atitudini din partea realizatorei, care altfel nu l-a mai contrazis pana in acel moment pe Savaliuc. Ea insasi a beneficiat de o bursa care a fost finantata prin intermediul lui George Soros.

Momentul a fost remarcat de jurnalistul Grigore Cartianu:

„Moment comic la Antena 3. Dezlantuirea lui Savaliuc impotriva ‘sorosistilor care trebuie scosi din institutii’ a paralizat-o pe realizatoarea emisiunii, Alessandra Stoicescu.

Motivul: cu ani in urma, actuala antenista a beneficiat de o bursa in SUA, platita de George Soros prin Fundatia Freedom House!

Cand si-a dat seama de gafa, Savaliuc a dat in balbaiala, incercand sa dreaga busuiocul: sigur, mai sunt si oameni onesti… care, desi au fost finantati de Soros, refuza sa-i faca jocurile lui Soros… dar majoritatea sunt toxici, au interese antiromanesti… nu e cazul tau, Sandra, tu iti faci meseria…”, a scris Cartianu pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Firea, atac veninos la adresa lui Catalin Carstoiu: „S-a plimbat de campanie cu metroul” – Video

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a l-a atacat chiar si pe Catalin Carstoiu,…

O oră ago

Spitalul Militar Cluj: „Actorul Florin Piersic nu a contactat nicio infectie nosocomiala pe timpul internarii in spitalul nostru”

Spitalul Militar Cluj a transmis joi ca actorul Florin Piersic "nu a contactat nicio infectie…

32 de minute ago

Cum se castiga contracte de peste 1 milion euro cu primaria lui Piedone. Denumirea firmei norocoase contine numele nepotului lui Piedone

Intr-o plangere adresata DNA de catre un fost director din Primaria Sectorului 5, aflata in…

7 ore ago

RTV anunta un „spectacol de inalta tinuta” de Paste. Invitati: Vali Vijelie, Marian Mexicanu si Pomohaci. „Pahare, nu te goli!” – Video

Postul Romania TV sustine ca de Paste va avea un "program extraordinar", "un spectacol de…

O oră ago

INTERVIU Paul Constantin, bucatar: „Tinerii care mananca astazi fast-food vor ajunge sa aprecieze ciorbele si tocanitele, cand se vor aseza la casa lor”

Paul Constantin este una dintre cele mai volubile si mai indragite prezente mediatice din peisajul…

3 ore ago

PSD Prahova si-a schimbat candidatul la o primarie cu nevasta acestuia. Candidatul are condamnare penala

Organizatia PSD Prahova a schimbat pe ultima suta de metri candidatura pentru Primaria comunei Sotrile…

2 ore ago