politica

Niciun lider al PSD nu participa la congresul socialistilor europeni: „Dragnea s-a ascuns ca un las”

Victor Ponta anunta ca niciun lider al PSD nu participa la Concresul PES (Partidul Socialistilor Europeni), care a inceput joi la Lisabona. PSD este membru al PES.

„Azi incep la Lisabona lucrarile Congresului PES ( Partidul Socialistilor Europeni) – a doua forta politica in Parlamentul European dupa PPE / la acest Congres se alege candidatul PES pentru functia de Presedinte al Comisiei Europene in 2019 / din partea PSD nu participa nici presedintele , nici Prim Ministrul nici secretarul general ( prima data din 2005 cand liderii PSD lipsesc de la Congres)!

Dragnea a scos PSD din familia europeana social democrata / nu trebuie insa sa il lasam sa scoata si Romania din Europa!

In calitatea mea de Presedinte al TSD am asistat direct la eforturile uriase facute in anii 2002 – 2004 de catre Adrian Nastase si PSD pentru a fi primiti ca membri ai Internationalei Socialiste si ai Partidului Socialist European / a fost un element esential in modernizarea PSD si racordarea sa la valorile stangii democratice europene!

Mi-am adus aminte ca in 2014 la Roma am luat cuvantul in plenul Congresului si am sustinut cauza PSD si a Romaniei! Am putut ulterior sa solicit si sa obtin portofoliul Dezvoltarii Regionale pentru Comisarul roman Corina Cretu !

Dragnea s-a ascuns ca un las ieri in buncarul sau si nu a venit in plenul Camerei Deputatilor unde nefericitul Iordache ii apara scaunul / la fel lasul de Dragnea nu are curaj sa mearga la Lisabona sa dea ochii cu cel care va fi desemnat candidat comun al PES – Frans Timmermans ( actual prim vicepresedinte al Comisiei) .

Sunt foarte curios sa vad daca PSD va face anul viitor campanie pentru Frans Timmermans ( dupa ce l-au injurat si murdarit in ultima perioada pe la toate televiziunile)!”, a scris Ponta pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

BBC: Rusia atrage cubanezii in armata cu oferte de salarii mari si pasaport rusesc. Cati bani primesc mercenarii

Documente dezvaluie ca Rusia a atras cetateni cubanezi sa se inroleze in fortele armate ruse…

21 de minute ago

Rusia desfasoara o campanie agresiva de sabotaj sub acoperire in Europa. UK si Germania, cele mai recente tari vizate

Determinata sa isi sporeasca atat presiunea pe campul de lupta asupra Ucrainei, cat si presiunea…

2 ore ago

Politia australiana a impuscat mortal un baiat de 16 ani dupa o injunghiere cu „semne distinctive” de terorism

Politia australiana a anuntat duminica ca a impuscat mortal un baiat dupa ce acesta a…

19 minute ago

Scandal intre suveranisti. Razvan Constantinescu: „George Simion este un golan”

Medicul Razvan Constantinescu, devenit celebru in perioada pandemiei prin negationism si promovarea de teorii conspirationiste,…

2 ore ago

Warren Buffett: „Am lasat duhul sa iasa din lampa… Inteligenta artificiala, o bomba atomica”

Miliardarul Warren Buffett a lansat, un avertisment dur in ce priveste inteligenta artificiala, despre care…

42 de minute ago

Seful OpenAI vrea sa transforme inteligenta artificiala intr-un „coleg super-competent care stie absolut totul” despre viata ta

In viziunea lui Sam Altman asupra viitorului, inteligenta artificiala este un pic intimidanta, relateaza Business…

2 ore ago