politica

Nicusor Dan, omagii fara precedent aduse PNL: „Este o onoare pentru mine sa fiu sustinut de partidul care a construit Romania moderna. Vom reorganiza Primaria Capitalei si va invit cu expertiza pe care o aveti sa va inscrieti la concursuile care vor urma”

Primarul Capitalei, Nicusor Dan a sustinut un discurs plin de elogii la adresa PNL si a liderilor liberali in cadrul conferintei de alegeri a PNL Bucuresti. Nicusor Dan a fost invitat sa vorbeasca in calitate de sustinator al Violetei Alexandru.

„Vreau sa multumesc pentru toata sustinerea pe care PNL mi-a acordat-o. Nu cred ca va imaginati ce ar fi insemnat ca Gabriela Firea sa fie primar, meritul pentru aceasta decizie dificila, dar corecta ii apartine presedintelui Orban. Este o onoare pentru mine sa fiu sustinut de partidul care a construit Romania moderna. Este o onoare sa fiu sustinut de oamenii din acest partid care, la inceputul anilor 90, cand parea imposibil, au inceput sa construiasca alternativa democratica pentru Romania. Cativa din oamenii acestia sunt in sala azi, va multumesc, sunt onorat de colaborarea cu dvs.

PNL-ul este un partid cu foarte multa expertiza administrativa, o expertiza de care Romania si Bucurestiul are nevoie acum si in anii care vor urma. Vom reorganiza Primaria Capitalei si va invit cu expertiza pe care o aveti sa va inscrieti la concursuile care vor urma in perioada urmatoare. Dintre cele trei partide care ma sustin, relatia cu PNL este cea mai solida si cea mai de incredere. Va multumesc”, a declarat Nicusor Dan.

„Vreau sa ii multumesc Violetei Alexandru pentru colaborarea pe care am avut-o si pe care sper sa o continuam. Vreau sa pun despre ea, asa cum stim cu totii, ca este o profesionista in administratie. Un lucru foarte important este o persoana care in toata colaborarea pe care am avut-o cu ea pana acum a pus binele public si binele partidului inaintea propriei persoane si acesta e lucrul cel mai important. Ori de cate ori discut cu ea, vorbim de proiectele propuse de PNL, niciodata de ea insasi. In toate deciziile pe care le luam am observat maturitate, tact si este nevoie de tact la nivelul municipiului Bucuresti si a avut tot timpul, cand in decizii dificile pe care am avut sa le luam, a avut deschiderea conducerii nationale a PNL. A fost o placere si o onoare sa lucrez cu Violeta si sper ca dvs sa imi oferiti placerea si onoarea sa continui aceasta relatie si va asigur de pretuirea si colaborarea mea in tot ce va urma”, a mai spus Nicusor Dan.

La sefia organizatiei PNL Bucuresti candideaza Violeta Alexandru (aripa Orban) si Ciprian Ciucu (aripa Citu).

Premierul Florin Citu a declarat, sambata, ca guvernarea nu are de suferit dupa campania pentru alegerile din PNL, mentionand ca aceasta merge mai departe, cu rezultate foarte bune.

„PNL o sa fie mult mai puternic dupa aceste alegeri. Veti vedea ca incepand cu 26 septembrie lucrurile se vor linisti si asta trebuie sa-i asiguram pe romani ca guvernarea nu are de suferit dupa aceasta campanie, guvernarea merge mai departe, rezultatele sunt foarte bune, ati vazut si cifrele, rectificarea bugetara o sa fie pozitiva, nu-mi aduc aminte ca o rectificare sa fie pozitiva in ultimii 30 de ani”, a afirmat Citu, inaintea Comitetului de coordonare al PNL Bucuresti, in cadrul caruia va fi aleasa conducerea filialei.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea
Tags: nicusor dan

Recent Posts

Florin Citu stie ceva: „Ciolacu, daca nu te tine sefu’ de mana, esti praf”. Premierul PSD a dat vina pe fosta guvernare pentru datoria publica uriasa a Romaniei

Premierul Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a sustinut, miercuri, intr-o conferinta de presa la Buzau, ca…

37 de minute ago

Seful contraspionajului polonez: „Moscova este pregatita sa invadeze parti din Estonia si Suedia pentru a testa reactia Occidentului”

Vladimir Putin este pregatit sa lanseze o invazie asupora unor tari NATO si sa anexeze…

2 ore ago

„Zoo-diplomatie”. Moscova ii trimite pitoni si papagali lui Kim Jong Un

Rusia urmeaza sa trimita Coreei de Nord vulturi, pitoni, papagali si lilieci, intr-o potentiala forma…

45 de minute ago

Ciolacu: „Nicusor Dan n-are nicio realizare, are 25 de barcute pe Herastrau. Buzaul este un model de performanta in administratie”

Premierul PSD Marcel Ciolacu l-a atacat din nou, miercuri, pe Nicusor Dan, sustinand ca primarul…

2 ore ago

Vremea saboteaza parada de 9 Mai de la Moscova. A nins, sunt cele mai scazute temperaturi din ultimii 25 de ani

O ninsoare neobisnuita pentru aceasta perioada a anului a avut loc miercuri la Moscova, care…

O oră ago