politica

Nicusor Dan, reactie calma la sondajul cu Piedone-44%: „Oamenii au timp sa se informeze despre fiecare dintre candidati. Raman optimist”

Primarul Capitalei Nicusor Dan a declarat, marti, despre sondajul care il da castigator pe Cristian Popescu Piedone la Primaria Capitalei, ca „o sa vedem la vot”. El a precizat ca mai sunt mai bine de 10 saptamani de campanie preelectorala si electorala, iar oamenii au timp sa se informeze, astfel ca ramane optimist.

”O sa vedem la vot, bineinteles. Mai avem mai bine de 10 saptamani de campanie preelectorala si electorala, oamenii au timp sa se informeze despre fiecare dintre candidati. Raman optimist”, a spus primarul Capitalei.

Despre candidatul PSD, medicul Catalin Cirstoiu, primarul a afirmat ca nu este analist.

”Eu nu sunt analist, eu sunt optimist ca bucurestenii se vor informa, vor compara ce am facut noi intr-o administratie de trei ani, fata de ce a facut administratia PSD in cei 12 ani anteriori, si vor vota in cunostinta de cauza”, a mai spus Nicusor Dan, citat de news.ro.

Cristian Popescu Piedone ar obtine 42% din voturi, fiind urmat de Nicusor Dan, cu 27% din voturi si de Catalin Cirstoiu, cu 16%, daca duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Primaria Capitalei, conform unui sondaj Avangarde, la comanda Digi24. Cristian Popescu Piedone conduce si in topul increderii, urmat de Robert Negoita si de Nicusor Dan.

Mai mult de o treime dintre cei chestionati cred ca Sectorul 3 este cel mai bine administrat, fiind urmat de Sectorul 4 si de Sectorul 6. Jumatate dintre cei chestionati s-au declarat mai degraba nemultumiti de aspectul Bucurestiului, in timp ce 46% se declara mai degraba multumiti.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Armele americane pentru Ucraina, distribuite cu trenuri care circula noaptea. Transporturile vin din Germania si trec prin Polonia

Transporturile de munitie americana sunt pe cale sa ajunga in Ucraina din Polonia, dar si…

2 ore ago

Regele Charles isi reia indatoririle publice din 30 aprilie. Presa tabloida dadea ca „disperata” situatia privind sanatatea monarhului

Regele Charles al Marii Britanii isi va relua indatoririle publice pe 30 aprilie, dupa aproape…

2 ore ago

Presshub: Centrala nucleara de la Cernobil: 38 de ani de la accident si 2 ani de la deocupare

Acum treizeci si opt de ani a avut loc un accident la centrala nucleara de…

O oră ago