externe

Prabusire spectaculoasa a podului din Baltimore dupa ce a fost lovit de un vapor. Avea 2 km lungime si patru benzi de circulatie – Video

Podul Francis Scott Key Bridge din Baltimore s-a prabusit marti dimineata devreme dupa ce a fost lovit de o nava de mari dimensiuni, anunta CNN.

Tot traficul este deviat, a precizat Autoritatea de Transport din Maryland (MTA), si nu este clar daca cineva a fost ranit. CNN a contactat Departamentul de pompieri din Baltimore pentru informatii suplimentare.

Podul de 2 kilometri, cu 4 benzi, se intindea peste raul Patapsco, fiind o legatura esentiala cu Interstate-695, sau Centura Baltimore.

In jurul orei 1:30, un vas de mari dimensiuni s-a izbit de pod, luand foc inainte de a se scufunda si provocand caderea mai multor vehicule in apa de dedesubt, potrivit unei inregistrari video postate pe X.

„Toate benzile sunt inchise in ambele directii pentru un incident pe I-695 Key Bridge. Traficul este deviat”, a postat Autoritatea de Transport din Maryland pe X.

„Personalul de urgenta se afla la fata locului, iar eforturile sunt in curs de desfasurare”, a postat primarul orasului Baltimore, Brandon M. Scott, pe X.

Urmareste-ne si pe:
Mara Popescu

Share
Published by
Mara Popescu

Recent Posts

Regele Charles isi reia indatoririle publice din 30 aprilie. Presa tabloida dadea ca „disperata” situatia privind sanatatea monarhului

Regele Charles al Marii Britanii isi va relua indatoririle publice pe 30 aprilie, dupa aproape…

2 ore ago

Presshub: Centrala nucleara de la Cernobil: 38 de ani de la accident si 2 ani de la deocupare

Acum treizeci si opt de ani a avut loc un accident la centrala nucleara de…

23 de minute ago