politica

Noul Guvern, sarbatorit prin nemunca de parlamentari. Si-au luat o vacanta de 10 zile, vot dat de coalitia PSD-PNL

Parlamentarii vor intra de vineri intr-o vacanta de 10 zile, decizia a fost luata in urma unui vot al majoritatii PSD-PNL. Astazi, ei au avut o zi „grea” de munca, au votat investirea Guvernului Ciuca-Grindeanu.

„Incepand de maine toti parlamentarii intra in vacanta pana pe 6 decembrie. Fix 10 zile. Asa a decis PSD-PNL.

Adica zece ‘zile de munca’ in teritoriu. Doar pentru ca Sf Andrei si 1 decembrie pica la mijlocul saptamanii viitoare. Profund nedrept pentru restul romanilor.

Si din aceste motive Romania este astfel. Pentru ca este prea putina munca eficienta si prea multa vorbarie”, a anuntat deputatul USR Iulian Bulai.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca prin investirea noului Guvern criza politica s-a incheiat, insa celelalte crize nu s-au terminat si nici problemele nu au disparut, motiv pentru care este nevoie de un Executiv solid.

„Va felicit! Criza politica s-a terminat, dar celelalte crize nu si nici problemele nu au disparut. Pandemia nu s-a terminat, criza energetica nu s-a terminat, capata doar noi forme, bugetul pe acest an va trebui rectificat, bugetul pentru anul viitor va trebui pregatit si votat, oamenii asteapta plata salariilor si a pensiilor la timp si multe alte lucruri se cer rezolvate urgent. Pentru toate acestea este nevoie de un Guvern solid, cu o majoritate consistenta in Parlament si acum exista acest Guvern”, a transmis seful statului, ceremonia de la Palatul Cotroceni in cadrul careia membrii Guvernului Nicolae Ciuca au depus juramantul de investitura.

Iohannis a subliniat ca toata lumea asteapta masuri consistente din partea Executivului.

„Nu numai probleme ne asteapta si va asteapta, sunt multe oportunitati: Planul National de Redresare si Rezilienta se cere implementat, sunt foarte multi bani aici care trebuie investiti in beneficiul romanilor. Toata lumea asteapta masuri consistente pentru a garanta o crestere economica, pentru a creste salariile, pentru a creste pensiile, toata lumea se asteapta la investitii, autostrazi, drumuri, spitale, scoli si multe altele si pentru toate acestea, pentru a fructifica aceste oportunitati este nevoie de un Guvern puternic, bine condus, care se sprijina pe o larga majoritate in Parlamentul Romaniei. Acum avem acest Guvern”, a afirmat presedintele.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja
Tags: iulian bulai

Recent Posts

Cum se castiga contracte de peste 1 milion euro cu primaria lui Piedone. Denumirea firmei norocoase contine numele nepotului lui Piedone

Intr-o plangere adresata DNA de catre un fost director din Primaria Sectorului 5, aflata in…

8 ore ago

Oficial american: Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger care gazduia trupe americane. Fortele celor doua tari folosesc hangare separate

Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger, care gazduieste trupe americane, a declarat…

8 ore ago

INTERVIU Paul Constantin, bucatar: „Tinerii care mananca astazi fast-food vor ajunge sa aprecieze ciorbele si tocanitele, cand se vor aseza la casa lor”

Paul Constantin este una dintre cele mai volubile si mai indragite prezente mediatice din peisajul…

11 ore ago

Au revenit ploile abundente la Dubai. Mai multe zboruri au fost anulate, iar scolile si birourile au fost inchise

Mai multe zboruri ale companiei Emirates au fost anulate sau au avut intarzieri, joi, pe…

8 ore ago

Pregatiri pentru Jocurile Olimpice: Parisul inaugureaza un bazin masiv de stocare a apei pentru a curata raul Sena

Oficialii francezi au inaugurat, joi, un bazin imens de stocare a apei menit sa ajute…

8 ore ago