Categories: news

„Nu parasiti Antena 3, uitati-va si la RECLAME”. Efect: GADEA si-a cumparat un apartament de LUX

Directorul Antena 3, Mihai Gadea, si-a achizitionat inca o casa, un apartament de lux situat aproape de Cotroceni, o zona exclusivista din Bucuresti. Recent, el facea apel catre sustinatori sa vizioneze reclamele de pe Antena 3 pentru a sustine postul impotriva celor care „vor sa ne inchida”.

Gadea a ales pentru familia sa un apartament cu 3 camere, cu o suprafata de aproape 200 de metri patrati, pretul locuintei fiind de aproximativ 250.000 de euro, scrie wowbiz.ro. Tot acolo sotia sa, Agatha, a inchiriat un spatiu pentru un after school, scrie siteul wowbiz.ro.

Gadea s-a aratat incantat de conditiiile pe care le ofera apartamentul, marturia sa fiind folosita de proprietarii compexului pentru a-si face reclama: „Pentru mine, acasa inseamna un loc in care sa ma pot odihni si relaxa. Cand am venit pentru prima data m-a surprins cat de liniste este. Am hotarat ca aici va fi acasa”.

In timpul campanie recente de victimizare, cand a acuzat autoritatile ca vor sa „inchida” Antena 3, Gadea a facut deseori apel catre sustinatori sa vizioneze si reclamele de pe post.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Anunt surpriza al Ucrainei, primele avioane F-16 sosesc imediat dupa Paste. Avioanele vin din Danemarca, Olanda, Norvegia si Belgia

Ucraina va incepe sa opereze cu avioane F-16 dupa Pastele ortodox din 5 mai, a…

15 ore ago

Revolta pe marginea unei afaceri urat mirositoare, in Tara Fagarasului. „Facem o Rosie Montana la Ucea, daca nu intelegeti!”

„Cea mai mare groapa de gunoi a Europei” ar urma sa fie amplasata in zona…

15 ore ago

Violenta izbucneste la UCLA in timp ce politia pune capat protestelor de la Universitatea Columbia din New York, arestand 280 de persoane

Tensiunile au crescut, miercuri, in campusurile americane, cand sustinatorii pro-israelieni au atacat o tabara de…

15 ore ago

Irlanda: Politia a desfiintat tabara de migranti din centrul Dublinului

In mijlocul unei dispute diplomatice cu Marea Britanie cu privire la repatrierea migrantilor, autoritatile irlandeze…

15 ore ago